Entre El Simi I Plato: Pel Curs Poetic Contemporani PDF

ISBN
9788427311114
FECHA
2008
AUTOR(A)
Josep Maria Sala
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entre El Simi I Plato: Pel Curs Poetic Contemporani.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,14 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Entre El Simi I Plato: Pel Curs Poetic Contemporani en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Entre El Simi I Plato: Pel Curs Poetic Contemporani en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Entre El Simi I Plato: Pel Curs Poetic Contemporani en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Entre El Simi I Plato: Pel Curs Poetic Contemporani Image
DESCRIPCIÓN
En el panorama editorial actual no hi havia cap llibre que intentés d'entendre l'evolució de la poesia catalana contemporània a partir de les seves relacions amb la modernitat estètica, fins arribar a l'anàlisi d'alguns dels autors més importants i a la discussió sobre les característiques i les mancances de les últimes dècades. Entre el simi i Plató. Pel curs poètic contemporani mostra, així, el pensament i la pràctica de la tradició poètica més recent, i ho fa des d'una interpretació personal i profunda, que convida a la reflexió, al debat seriós sobre el moment actual, l'autonomia del signe poètic i la funció del poeta. Aquest assaig, sempre ben argumentat, ajuda, doncs, a comprendre els orígens distints i els diversos corrents que conviuen dins la lírica actual, tot situant-la en el si de les poètiques europees i en el marc dels canvis que han experimentat tant les paraules com les coses. L'autor, Josep Maria Sala-Valldaura, catedràtic de literatura a la Universitat de Lleida, hi aboca la seva llarga experiència com a poeta i com a crític i assagista.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

01. Presocràtics - Apunts Jota O - Google Sites

Entre el simi i Plató. Pel curs poètic contemporani, Palma de Mallorca, Moll, 2008. La fotografía de una sombra. Instantáneas de la generación poética de los cincuenta, Barcelona, Anthropos, 1993. L'agulla en el fil. (Poesia catalana 1980-1986), Barcelona, Abadia de Montserrat, 1987. Joan Vinyoli, Barcelona, Empúries, 1985.

70075845 - Virtual International Authority File

El curs planteja una aproximació cinematogràfica als principals conceptes de la nostra tradició estètica a partir del cinema. Guiaran l'itinerari, cineastes de tots els temps: des dels germans Lumière fins directors contemporanis com Oliver Laxe, José Luis Guerin o Michael Haneke. Construirem ...

LIBROS RELACIONADOS

Cocina Con Corazón.pdf

Pecosete Y Pecoseta. 5 Años (Infantil) (3er Trimestre).pdf

La Provincia. Dimensiones Histórica Y Política.pdf

Poesia.pdf

El Espejo Maravilloso Y Otros Ocho Cuentos Más.pdf

Peces De Mar.pdf

Barcelona: La Ciutat Planol Per Planol. Guia Practica.pdf

Los Hijos De Hurin (Tapa Dura Lujo).pdf

Todos Nacemos Vascos.pdf

Debate Sobre La Educacion (Dos Posiciones Enfrentadas).pdf

Taco Calendario Clasico 2004 Del Corazon De Jesus.pdf

Cuadernos De Informacion Economica 195 Nov/dic 2006.pdf

Continentes. Aspectos De Las Cinco Partes Del Mundo.pdf

Jardineros. Temario, Tests Y Supuestos Practicos.pdf

Pelle El Conquistador 1.pdf

C De C1 Libro Del Alumno C1: Curso De Español De Nivel Superior.pdf

Quintín Y Mundicia En El País De La Alcantarilla.pdf

Jugo Amb Les Excavadores (Llibres Mobils).pdf

Solon De Atenas.pdf