Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui PDF

ISBN
9788483345559
FECHA
2011
AUTOR(A)
Anton Gasol I Magriña
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,44 MB
Descubre el libro de Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui con inmaswan.es. Lea el PDF de Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui y otros libros de Anton Gasol I Magriña.
Inmaswan.es Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui Image
DESCRIPCIÓN
Com de cars s’han posat els pisos i que passarà si pugen els tipus d’interès amb hipoteques a tants anys. Cobrarem les pensions quan ens jubilem? Com és possible que les armes arribin amb tanta facilitat als terroristes, i que hi hagi tantes maneres de blanquejar diner negre. En són responsables els paradisos fiscals i el secret bancari? I les guerres? Es fan per conviccions o bé per interessos econòmics; el petroli era al rerafons de la guerra de l’Iraq? Que passarà quan el petroli barat s’acabi, l’hidrogen el substituirà? Molts ciutadans pensen que Catalunya manté un dèficit fiscal crònic que ens fa endarrerir notablement. També molts altres opinen que la manera d’assignar escons causa molt perjudici als partits nacionalistes i als petits en les eleccions, i, a més, a una bona part dels ciutadans no els representa ningú .L’autor, Anton Gasol, no s’ha limitat només a explorar i difondre, d’una forma organitzada i entenedora, la informació relativa a les qüestions esmentades, sinó que també fa propostes d’actuació, de vegades agosarades, envers la situació analitzada. Per això l’ha titulat: TAL COM JO HO VEIG.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

"La revolució industrial va crear pobresa i avui la crea ...

Polèmica dins del govern espanyol per la data del desconfinament. La ministra portaveu, María Jesús Montero, l'ha situat al 26 d'abril, el dia que acaba l'estat d'alarma, però altres ministres l'han desmentit.La Generalitat critica la incertesa sobre com es farà el desconfinament i continua defensant que s'hauria de mantenir més dies tal com està.

Joan Brossa, poesia vivent - UOC

Les blocades d'en Jordi Armadans. Article publicat al Diari ARA el diumenge 16 de juny de 2019) La capitana alemanya Pia Klemp afronta una possible condemna de 20 anys de presó a Itàlia acusada de "fomentar la immigració il·legal" pel fet que el seu vaixell va rescatar diversos migrants que havien naufragat.

LIBROS RELACIONADOS

Gran Espasa Universal (24 Vols.): Actualizacion 2007-2008.pdf

El Maestro Y El Discipulo Sin Nombre.pdf

Cocina China.pdf

Tender Un Puente.pdf

Xilofono Princesas.pdf

Pablo Picasso - Eugenio D´ors.pdf

Compendio De Derecho Civil. Tomo V. Derecho De Sucesiones.pdf

El Efecto Terere.pdf

Hermoso.pdf

El Idioma De La Imaginacion: Ensayos Sobre La Memoria, La Imagina Cion Y El Tiempo (3ª Ed.).pdf

Sant Francesc D Assis.pdf

La Estadistica: Una Orquesta Hecha Instrumento Nd/dsc.pdf

Princesas Dragon 1:el Misterio Del Huevo Dorado.pdf