Quadern De Nit PDF

ISBN
9788494678073
FECHA
2017
AUTOR(A)
Albert Planelles
NOMBRE DEL ARCHIVO
Quadern De Nit.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,10 MB
El libro Quadern De Nit en formato PDF. El libro Quadern De Nit en formato MOBI. El libro Quadern De Nit en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert Planelles. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Quadern De Nit Image
DESCRIPCIÓN
Quadern de nit és un dietari que comença el setembre de 2014 fins el setembre de l’any següent. Són tretze mesos de documentar allò viscut amb una visió que tendeix a l’èmfasi sentimental, l’alè poètic i la reflexió. L’autor comenta el que pensa i el que sent, sense fer cas del que hom consideri correcte o més adient per a un llibre memorialístic. Des d’un punt de vista narratiu no es tracta, doncs, d’un dietari convencional. Hi trobareu les típiques anotacions sobre el temps atmosfèric, les notícies d’actualitat, el viure quotidià o les lectures fetes. Però precisament perquè quan vivim ho vivim tot, també inclou poemes, microrelats, aforismes i digressions en un ventall de gèneres literaris que reflecteix el calidoscopi del viure.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Quadern de Colors - quadernirisat.blogspot.com

Un dels actes més destacats de la jornada és la Nit dels Museus (que enguany coincideix amb el Dia Internacional), en què 62 centres de Barcelona i l'àrea metropolitana obren gratis des de ...

Quadern de Catalunya en EL PAÍS

En plena convalescència, després d'una malaltia que l'ha portat fins a les portes de la mort, el novel·lista Sidney Orr entra en una papereria de Brooklyn i en surt amb un quadern de color blau. Fascinat per aquest quadern, Orr es veurà dominat per una febre creadora que desembocarà en una sèrie de successos desconcertants.

LIBROS RELACIONADOS

Con El Tambor Del Viento.pdf

Oona Y Salinger.pdf

Los Tigres De Mompracen (3ª Ed.).pdf

El Visitante Inesperado.pdf

El Muro. Poemas.(dedicatoria Autógrafa)..pdf

Slam Dunk 18.pdf

Cumbres Borrascosas.pdf

Ramon Barber (Catalan Edition).pdf

Hojas Del Jardin De Morya I: La Llamada.pdf

Ejercicios De San Ignacio. Tomo I.pdf

Grupo De Servicio Andaluz De Salud: Temario Comun Y Cuestionarios.pdf

Palabras.pdf

Cuentos Clásicos Toray. Juan Sin Miedo.pdf