Que Li Passa A Aquest Nen? Guia Per A Coneixer Els Nens Amb Disca Pacitat PDF

ISBN
9788484882046
FECHA
2005
AUTOR(A)
Miguel Gallardo, Angels Ponce
NOMBRE DEL ARCHIVO
Que Li Passa A Aquest Nen? Guia Per A Coneixer Els Nens Amb Disca Pacitat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,10 MB
Descubre el libro de Que Li Passa A Aquest Nen? Guia Per A Coneixer Els Nens Amb Disca Pacitat con inmaswan.es. Lea el PDF de Que Li Passa A Aquest Nen? Guia Per A Coneixer Els Nens Amb Disca Pacitat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Que Li Passa A Aquest Nen? Guia Per A Coneixer Els Nens Amb Disca Pacitat y otros libros de Miguel Gallardo, Angels Ponce.
Inmaswan.es Que Li Passa A Aquest Nen? Guia Per A Coneixer Els Nens Amb Disca Pacitat Image
DESCRIPCIÓN
Com s'explica a un nen que el seu germà té la síndrome de Down? Amb quines paraules fem entendre a un nen què és la paràlisi cerebral? Com aconseguim que els més petits acceptin que a un nen amb autisme no el renyin si es porta malament? Si per als adults ja és difícil d'entendre-ho i acceptar-ho, com fer-ho fàcil per als més petits? Què li passa a aquest nen? és un llibre-guia especialment indicat per als pares, mestres, cuidadors i totes aquelles persones que han de tractar amb nens que viuen de prop una discapacitat en germans, amics o companys d'escola. El llibre es molt il·lustratiu per a grans i petits i fa comprensibles i més entenedors els límits i els comportaments d'altres nens amb discapacitats. El llibre té com a principal virtut un llenguatge molt clar, amb paraules directes, sense eufemismes. Què li passa a aquest nen? repassa amb dibuixos, historietes i textos senzills què són les discapacitats, les causes que les provoquen, la diferència entre les discapacitats físiques, intel·lectuals i sensorials i d'altres malalties com l'epilèpsia, la diabetis o la hiperactivitat. Problemes de salut que provoquen alteracions del comportament i dels costums socials i que no són fàcils d'explicar amb simplicitat. El llibre està especialment indicat per a adults que tractin amb germans de nens amb discapacitats o nens que, per relació familiar, d'amistat o qualsevol altre vincle social s'hi relacionin. El seu format, aparentment de llibre infantil, ajuda als més petits a compartir la seva lectura i els dibuixos amb els més grans. És un llibre especialment útil i innovador perquè no només explica què són les discapacitats, sinó que també fa l'esforç d'interpretar els sentiments, comportaments i emocions dels qui les pateixen.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Cavalls que curen: l'equinoteràpia

Aquí teniu un recull de contes amb els que es poden treballar les emocions amb els infants, facilitat per l'Esteve Gay. Per alguns d'ells us adjuntem enllaços a on estan disponibles. S'apropa Sant Jordi, així que potser és un bon moment per tenir a mà aquesta sel·lecció! - El monstre de colors (Anna Llenas. Ed Flamboyant)

Que Li Passa a Aquest Nen? Guia Per a Coneixer Els Nens ...

L'antiga Grècia és el període de la història de Grècia que té gairebé un mil·lenni, fins a la mort d'Alexandre Magne, també conegut com a Alexandre el Gran, que marcaria el començament del període hel·lenístic subsegüent. Els antics grecs es troben en una civilització tricontinental, que inclou l'Orient Mitjà, Egipte i una petita àrea de l'Europa del Mediterrani oriental.

LIBROS RELACIONADOS

Historia Del Toreo (3) De Niño De La Capea A Espartaco.pdf

Lletres De Canvi.pdf

La Saga De Conan Nº 5.pdf

63 Señoritas Condenadas A La Desolación.pdf

Tratado General Y Matematico De Reloxeria (Madrid 1789, 1791).pdf

Los Cuerpos Cavernosos.pdf

Juegos De Agilidad Mental.pdf

Ayer, Hoy Y Mañana I.pdf

Devocionario Popular.pdf

Manual Autocad 2002 Vol. Ii: Formacion Para El Empleo.pdf

La Escena Del Crimen 1.pdf