El Temps Dels Errors PDF

ISBN
9788476606032
FECHA
2001
AUTOR(A)
Mohamed Xukri
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Temps Dels Errors.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,31 MB
Descubre el libro de El Temps Dels Errors con inmaswan.es. Lea el PDF de El Temps Dels Errors en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Temps Dels Errors y otros libros de Mohamed Xukri.
Inmaswan.es El Temps Dels Errors Image
DESCRIPCIÓN
Amb la independència del Marroc, les prostitutes i els espanyols desapareixen de la vida quotidiana del nou estat, i el protagonista d’aquest relat, que es movia entre aquests dos eixos, contempla com el seu món particular s’enfonsa.El nen que vagarejava pels carrers de Tànger en l’anterior novel·la de Xukri, El pa de cada dia, ha ingressat ja a l’escola.I amb l’adquisició de cultura creixeran els seus anhels de convertir-se en professor dels més pobres.Saber llegir el durà a devorar els llibres, conscient que ha de recuperar el temps perdut, el temps en què la seua vida era poc menys que un infern. Inicia, així, la seua carrera com a escriptor i un replantejament de tota la seua existència.La història apassionant d’El temps dels errors ens acosta a uns estils de vida molt peculiars, allunyats del discurs oficial dels governants del Marroc.Amb les seues vivències, Xukri ens ajuda a comprendre la situació de pobresa i emigració del nord d’Àfrica, perquè aquest llibre autobiogrà-fic, que ha commogut milers de lectors, no és només la història de Xukri, sinó també la biografia d’una bona part del poble marroquí.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

'El tiempo del descuento' - Estela Grande, a Kiko Jiménez ...

Noticias Principales de Colombia y El Mundo: Últimas noticias en deportes, economía, política y tecnología. Manténgase informado sobre las noticias de Colombia en EL TIEMPO.COM.

"Error 0x80070079: Se agotó el tiempo de espera del ...

Comprar Otros libros de literatura narrativa. El temps dels errors (mohamed xukri) bromera - 2001. Lote 172334673

LIBROS RELACIONADOS

Serie Razon E Ser-filosofia (1 Bacharelato) (Galicia).pdf

Les Bigues Mestres.pdf

El Mejor Detective Del Mundo.pdf

Cuaderno Educacion Plastica Y Visual (1º Eso).pdf

Mafalda. En Esta Familia No Hay Jefes.pdf

La Bella Durmiente.pdf

Vaquero De Medianoche.pdf

La Sofrología.pdf

Iniciacion A La Informatica.pdf

Nuevo Diccionario De La Lengua Española.pdf

Las Hogueras Del Rey.pdf

208 Maneras De Volver A Un Hombre Loco De Deseo - Margot Saint-loup.pdf

Tres Mujeres.pdf