La Memoria De L Arbre (Premi Llibres Anagrama) PDF

ISBN
9788433915429
FECHA
2017
AUTOR(A)
Tina Valles
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Memoria De L Arbre (Premi Llibres Anagrama).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,48 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Memoria De L Arbre (Premi Llibres Anagrama) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Memoria De L Arbre (Premi Llibres Anagrama) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Memoria De L Arbre (Premi Llibres Anagrama) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Memoria De L Arbre (Premi Llibres Anagrama) Image
DESCRIPCIÓN
«Em puc posar content?» No sap per què, el Jan intueix que no és tan bona notícia que ara siguin cinc a casa. Els avis Joan i Caterina han deixat Vilaverd i s’han instal·lat amb ells al pis del barri de Sant Antoni, a Barcelona. I aquest canvi alterarà el dia a dia a casa, on les paraules i els silencis prendran nous significats. Però el Jan i el Joan tenen el seu món, ple de passejades, arbres i lletres amb més significat del que sembla.Mentre els adults fan el possible perquè tot vagi com sempre, el Jan es fixa en els detalls del seu voltant i els va ajuntant per entendre què passa. Les converses entre avi i nét, amb preguntes sense resposta i respostes sense pregunta, construeixen un mosaic d’escenes per on avança la relació entre tots dos, i la història d’un desmai en serà el fil conductor.Lamemòria de l’arbre és una novel·la bellament escrita i construïda que aconsegueix col·locar el lector en la pell d’un nen i que parla de la transmissió dels records, de com es fabriquen i com es conserven, d’on es guarden i com es poden perdre. Un llibre memorable que suposa també la confirmació del talent com a narradora de Tina Vallès.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La memòria de l'arbre, amb Tina Vallès | CLUB DE LECTURA ...

Tina Vallès presenta La memòria de l'arbre obra guanyadora del Premi Llibres Anagrama de Novel·la de la que el jurat va destacar l'habilitat narrativa de l'autora, l'estil contingut, l'alt domini de la llengua i la credibilitat de la veu del nen narrador, que fan de La memòria de l'arbre una petita joia de gran nivell literari.. Conversarà amb Rosabel

BLOG - La Central - 2020

Amb La memòria de l'arbre acaba de guanyar el Premi Llibres Anagrama de Novel·la amb una història deliciosa sobre un avi i un nét acostumats a compartir les vacances al poble, Vilaverd, i que de sobte passen a viure junts cada dia a Barcelona. "Una vegada vaig anar a passar el cap de setmana a casa els avis del Moisès.

LIBROS RELACIONADOS

La Imatge Del Quixot En El Mon.pdf

El Arquitecto Mariano Marin Magallon Y La Exposicion Regional De 1899.pdf

El Libro Del Feminismo.pdf

Arxipelag De Cabrera. Parc Nacional (Edicion Bilingüe).pdf

Cartas A Murguia (T. I).pdf

Guía Para Una Visita A La Ciudad De Borja.pdf

Auxiliares Administrativos Del Ayuntamiento De Fuenlabrada. Temar Io Vol. Ii.pdf

Pinta Y Pega La Ciudad Con Lapices (Colorea Guido El Duende).pdf

Una Ciutat Al Llarg Del Temps.pdf

Diario De Un Muchacho.pdf