L Album Del Carnestoltes: Els Carnavals A Cornudella De Montsant S. Xix-xx PDF

ISBN
9788487580741
FECHA
none
AUTOR(A)
Raquel Ferret, Salvador Palomar
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Album Del Carnestoltes: Els Carnavals A Cornudella De Montsant S. Xix-xx.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,25 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de L Album Del Carnestoltes: Els Carnavals A Cornudella De Montsant S. Xix-xx en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de L Album Del Carnestoltes: Els Carnavals A Cornudella De Montsant S. Xix-xx en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Album Del Carnestoltes: Els Carnavals A Cornudella De Montsant S. Xix-xx en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es L Album Del Carnestoltes: Els Carnavals A Cornudella De Montsant S. Xix-xx Image
DESCRIPCIÓN
A partir del considerable fons fotogràfic aplegat a Cornudella de Montsant, des de Carrutxa s'ha dut a terme una exposició, bàsicament fotogràfica, sobre aquesta festa a la vila prioratina. L'exposició, que restarà oberta del 2 de febrer al 18 de març de 2019, no hagués estat possible sense la col·laboració de veïns i veïnes que, durant aquest estiu, han assistit a les sessions d'identificació i ens han apropat més imatges dels seus fons familiars.Aquesta exposició, que es compon per una introducció referent a diverses poblacions de la comarca i per un recull d'imatges dels carnavals de Cornudella entre el primer terç del segle XX i els anys 70 del segle passat, vol ser un agraïment a totes les persones que hi han col·laborat i, per descomptat, vol fer palesa dels grans carnavals que es van viure en aquesta vila.Us convidem a visitar aquesta exposició composta d'imatges, i a conèixer aquelles característiques que van fer del Carnaval de Cornudella una de les festes més rellevants de la comarca. L'exposició es podrà visitar a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Cornudella de Montsant.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'àlbum del Carnestoltes. Els carnavals a Cornudella de ...

L'entitat ha col·laborat amb el Museu de Reus en l'exposició «Semblar déu i tot lo món. Els carnavals reusencs 1859-1939» i en la producció de la mostra «L'àlbum del Carnestoltes. El Carnaval a Cornudella s. xix-xx» com a exemple de dues poblacions amb una rica i representativa tradició de Carnaval.

febrer | 2019 | La Teiera

L'entitat ha col·laborat amb el Museu de Reus en l'exposició «Semblar déu i tot lo món. Els carnavals reusencs 1859-1939» i en la producció de la mostra «L'àlbum del Carnestoltes. El Carnaval a Cornudella s. xix-xx» com a exemple de dues poblacions amb una rica i representativa tradició de Carnaval.

LIBROS RELACIONADOS

Introduccion A La Economia Y Administracion De Empresas.pdf

L Impostor De Viena.pdf

Hablemos De La Comida: Las Claves Para Una Buena Alimentacion.pdf

La Informacion Economica Clave De La Prosperidad - Robert Salmon.pdf

Ruso De Cada Dia (Contiene Cd Audio Y Mp3).pdf

El Cine De Pedro Almodóvar.pdf

Servicio Postal Universal, Derechos De Los Usuarios Y Mercado Pos Tal.pdf

Otoño Indio. Los Crímenes De La Residencia Mayflower. Primera Edición.pdf

L Ale De Cada Nit: Antologia Poetica.pdf

¡Vamos De Excursion!.pdf

El Quijote De La Mancha (Nivel 4) (Lecturas Jovenes Y Adultos) (E Le: Español Lengua Extranjera).pdf

La Infancia Desde El Segundo Hasta El Octavo Año De Vida.pdf

Guia Del Archivo De La Excma. Diputacion Provincial De Valencia.pdf