La Societat Obrera De Tivissa PDF

ISBN
9788497910446
FECHA
2004
AUTOR(A)
Tomas Biosca
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Societat Obrera De Tivissa.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,60 MB
Descubre el libro de La Societat Obrera De Tivissa con inmaswan.es. Lea el PDF de La Societat Obrera De Tivissa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Societat Obrera De Tivissa y otros libros de Tomas Biosca.
Inmaswan.es La Societat Obrera De Tivissa Image
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre estudia els orígens de la Societat Obrera de Tivissa, tot intentant explicar les causes materials i ideològiques que van portar un grup de pagesos a unir-se, a principis del segle XX, per tal de millorar la seva precària existència i defensar els seus drets i interessos. Una associació d’aquest tipus, molt influenciada pel republicanisme i pel socialisme, va adquirir des de bon principi un caràcter reivindicatiu que no va tardar a entrar en conflicte amb les classes benestants de Tivissa i els seus defensors. L’enfrontament entre els pagesos organitzats en la Societat Obrera i els seus opositors serà constant i, en més d’una ocasió, esclatarà amb una violència extrema. Com a rerefons d’aquestes lluites, hi trobarem les transformacions que s’havien produït en l’estructura de la propietat agrícola, la lluita per les terres comunals i la crisi que patia el sistema polític de la Restauració. El treball, basat en la documentació que encara avui dia es conserva i en la recerca en diversos i variats arxius i biblioteques, s’inscriu dins els estudis de l’associacionisme agrari català de principis del segle XX.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Societat Obrera de Tivissa de Tomàs Biosca i Esteve ...

Cossetània Edicions nos ofrece La Societat Obrera de Tivissa en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 01 de Julio del 2004. Amplia tus conocimientos con este libro de ciencias humanas, perfectamente adaptado para todos los lectores por su cuidado contenido.

LA SOCIETAT OBRERA DE TIVISSA | TOMAS BIOSCA | Comprar ...

(Escrit presentat per a la publicació dedicada al Centenari de la Societat Obrera de Tivissa, entitat que el proper 1 de maig realitzarà l'acte central de celebració del sentenari, acte social i institucional on es commemorarà la trajectòria de l'entitat i del seus associats).

LIBROS RELACIONADOS

Sal, Caracol.pdf

Cuentos Del Arca De Noe.pdf

Elaboracio De Projectes Socials.pdf

Teatro. Obras Escogidas (Tomo I).pdf

Estructura: Eficacia Y Motivacion.pdf

Obras Completas I.pdf

Ser... Español.pdf

Leer Nº 141 (2003).pdf

Caligrafia.cuaderno Nº 9. Pauta Montessori.pdf

Todos A Cocinar. Invitados Y Anfitriones.pdf

Administracion De Justicia En El Estado Español Autonomico Y Plur Ilingue.pdf

Poetas Españoles Del Siglo Xx.pdf