Placid Vidal: Memorialista Singular D Obra Viscuda PDF

ISBN
9788494834332
FECHA
2018
AUTOR(A)
Fina Masdeu
NOMBRE DEL ARCHIVO
Placid Vidal: Memorialista Singular D Obra Viscuda.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,77 MB
Descubre el libro de Placid Vidal: Memorialista Singular D Obra Viscuda con inmaswan.es. Lea el PDF de Placid Vidal: Memorialista Singular D Obra Viscuda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Placid Vidal: Memorialista Singular D Obra Viscuda y otros libros de Fina Masdeu.
Inmaswan.es Placid Vidal: Memorialista Singular D Obra Viscuda Image
DESCRIPCIÓN
Placid Vidal i Rosich (Alcover, 1881 - Barcelona, 1938) s'endinsa en el món de la literatura amb el Grup Modernista de Reus; ben aviat, pero, es trasllada a Barcelona, amb la intenció de projectar la seva obra més enlla de l'ambit local. La tenacitat de l'escriptor va poder més que la manca de reconeixement per part dels cenacles intel.lectuals hegemonics i, en optar pel genere memorialístic, Placid Vidal es mostrava convençut que, anys a venir, seria un interessant testimoni per contribuir a perfilar el panorama literari catala del primer terç del segle xx. "És aquesta una solvent monografia. Que, com moltes d'originariament sorgides, en forma de tesis doctorals, a recer del món academic, estudia i analitza, investiga i reconstrueix, constata i valora".(Josep Murgades, Proleg)

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Plàcid Vidal: memorialista singular d'obra viscuda

"Plàcid Vidal ha tingut la sort que Fina Masdéu s'hagi ocupat amb aquesta solvència". Amb elogis d'aquesta mena, ha transcorregut, aquest dilluns a la tarda a la biblioteca Pere Anguera de Reus, la presentació del llibre 'Plàcid Vidal: memorialista singular d'obra viscuda' (Editorial Arola) de la professora i escriptora Fina Masdéu.

Agenda Reus | Ajuntament de Reus

La Biblioteca Municipal d'Alcover acollirà aquest divendres dia 22 de març la presentació del llibre 'Plàcid Vidal, memorialista singular d'obra viscuda', fruit del treball d'investigació i recerca de Fina Masdéu sobre l'alcoverenc Plàcid Vidal. L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores. El llibre que presentarà Fina Masdéu fa valdre l'aspecte memorialístic de l'obra de ...

LIBROS RELACIONADOS

Medios De Transporte (Libro Sonoro).pdf

Obra De Intento.pdf

Incendio En El Palacio De Tokio.pdf

Historia De La Antigua Grecia Ii.pdf

Teorias De La Arquitectura: Memorial Ignasi De Sola-morales.pdf

Mar De Fuego.pdf

El Regalo.pdf

La Conquista Del Rio De La Plata.pdf

Catalunya.pdf

El Envés De La Hoja.pdf

Pequeño Sol.pdf

Filosofia Para Personas Inteligentes.pdf

Inicia Dual Tecnología 3.º Eso Programa Bilingüe Andalucía. Pack Alumno.pdf

Leer Nº 137 (2002).pdf

Ejercicios De Contabilidad Y Análisis E Interpretación De La Información Contable.pdf