Escollida Pels Deus PDF

ISBN
9788499309767
FECHA
2015
AUTOR(A)
Maria Carme Roca
NOMBRE DEL ARCHIVO
Escollida Pels Deus.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,53 MB
El libro Escollida Pels Deus en formato PDF. El libro Escollida Pels Deus en formato MOBI. El libro Escollida Pels Deus en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Carme Roca. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Escollida Pels Deus Image
DESCRIPCIÓN
A l'Empúries grega una dona lluita per canviar el seu destíAny 305 abans de Crist. Empòrion, una petita polis de l'occident de la Mediterrània, creix pròspera, entre altres coses gràcies a les riques terres de l'interior, les dels ibers indigetes.El naixement d'una nena, fruit d'un amor prohibit, coincidirà amb un període d'hostilitats entre emporitans i indigetes. Reclamada per la sacerdotessa de la ciutat ibera d'Índica, però acollida per una cortesana, Hèlia creixerà dins les muralles d'Empòrion aliena als interessos enfrontats dels ciutadans. Mentre el ric i venjatiu comerciant Heraclides pretén convertir Empòrion en una tirania, el seu cunyat Aris somia la reforma dels temples i el culte a Asclepi. D'altra banda, a Índica, Unibelos, tan ambiciós com bon guerrer, conspira per usurpar el poder.Amb l'Empúries grega com a escenari, les lluites i les intrigues esclataran barrejant-se amb les passions personals. I a la seva ombra, la sivella d'una cortesana anirà deixant unes cicatrius difícils d'esborrar. 

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Escollida pels déus - Home | Facebook

Aquesta setmana, durant la presentació de la darrera novel·la de l'Albert Salvadó a la llibreria Catalonia de Barcelona, vam coincidir amb l'escriptora Maria Carme Roca, amb qui vam estar comentant el seu darrer llibre Escollida pels Déus, que havia llegit aquest estiu i del qual tenia pendent fer la corresponent entrada al bloc.

Escollida pels déus - Maria Carme Roca | Grup62

Escollida pels déus, narra el dia a dia de la ciutat d'Empúries durant els segles IV i III abans de crist. Un dels punts forts de la novel·la és la recreació històrica i per aquest motiu, Maria Carme Roca descriu com vivien, menjaven i els costums de l'època amb tot tipus de detalls que demostren una molt bona documentació.

LIBROS RELACIONADOS

Sonetos A La Piedra.pdf

Pudriendome Con Los Arabesjose Maria Rodriguez Mendez.pdf

Verdades Ocultas.pdf

Matematicas Para Los Grados En Economia Y Empresa Algebra Lineal Teoria.pdf

Geografia Universal (3 Vols.).pdf

La Muerte De William Posters.pdf

The Fall.pdf

Evaluacion Y Gestion Medioambiental Para Planes, Programas Y Proyectos De Ingenieria.pdf

El Anticlericalismo Español En Sus Documentos.pdf

Cómo Echar A Perder Un Ligue En 10 Días.pdf

La Iluminacion No Es Lo Que Crees.pdf

Un Temps Del Diable: Guia Didactica De Susanna Rafart.pdf

Ley De Derecho Civil De Galicia - Lei De Dereito Civil De Galicia.pdf

Mange, Et Tais-toi!.pdf

Empleo Y Mercado De Trabajo: Nuevas Demandas, Nuevas Politicas Nu Evos Derechos: Xxiii Jornadas Universitarias Andaluzas De Derecho Del Trabajo Y Relaciones Laborales.pdf

(Pe) Paris 2012 (Guias Audi).pdf

Misal Completo.pdf

El Oppidum De Giribaile.pdf