La Nit Del Caçador PDF

ISBN
9788483306826
FECHA
2012
AUTOR(A)
Davis Grubb
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit Del Caçador.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,30 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Nit Del Caçador en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Nit Del Caçador en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Nit Del Caçador en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Nit Del Caçador Image
DESCRIPCIÓN
Durant els anys més crus de la Gran Depressió americana, Ben Harper, un pare de família cansat de viure en la misèria més absoluta, decideix assaltar un banc, però, com sol passar en aquests casos, no triguen gaire a enxampar-lo, i és jutjat i condemnat a mort. Mentre espera el compliment de la sentència, comparteix cel·la amb Harry Powell, un enigmàtic personatge que anomenen el Predicador i que duu tatuada en una mà la paraula «amor», i en l’altra, «odi», i que no para de burxar-lo perquè li digui on ha amagat el botí, encara no recuperat. Poc després del compliment de la sentència d’en Ben, penjat a la forca sense haver revelat mai el seu secret, el Pre - dicador surt de la presó i decideix encaminar-se cap al poble on malviuen la seva vídua i els seus dos fills, convençut que algun moment sabrà guanyar-se la seva confiança. I efectivament, la vídua d’en Ben, desitjosa de trobar suport en algú, congenia amb el Predicador i acaba casant-s’hi, sense ni sospitar que el fervorós Harry, aquell que creu un home de Déu, ha estat empresonat diverses vegades, i que pesa sobre la seva consciència més d’un assassinat.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Nit Del Caçador. Grubb, Davis (Isbn: 9788483306826 ...

Extraordinària combinació de realisme social i faula gòtica, La nit del caçador deu el seu encant aterridor tant a l'estranya atmosfera que sap crear Grubb, enrarida i onírica, com al seu suspens pervers, propi de la millor novel·la negra americana de l'època.

La nit del caçador - Levante-EMV

Davis Grubb Davis Grubb (1919-1970) nació en el estado de Virginia Occidental, junto al río Ohio, donde su fa­milia estuvo aposentada durante doscientos años, por lo que en su infancia se impregnó de las le­gendarias peripecias de sus pintorescos moradores, que estimularon su imaginación literaria.

LIBROS RELACIONADOS

Rendidos Al Amor; Rescate De Amor.pdf

A Corazon Abierto.pdf

Manual De Derecho Internacional Publico.pdf

Muy Lejos De Ti.pdf

El Porset.pdf

Homo Catholicus. Homo Superstitiosus Discurso Antisupersticioso E N La España De Los Siglos Xv A Xviii.pdf

Direccion Y Comercializacion.pdf

El Gran Dictat.pdf

Comunidad De Propietarios.pdf

Acali.pdf

Asi Es Como Se Mata - Mirko Zilahy.pdf

Temario Y Test Tecnicos En Cuidados Auxiliares De Enfermeria. Hos Pital Comarcal De Inca. Personal Estatutario Interino.pdf

Cocina Rica Y Sabrosa Adelgazante.pdf

La Volta Al Món En 80 Dies.pdf

Delta = Alfacs. Comportaments Inèdits De Les Criatures Del Delta I Llurs Elements.pdf

Auxiliar De Enfermeria Servicio Aragones De Salud. Temario Vol. I I..pdf