Transforma La Teva Salut (Edició Ampliada) PDF

ISBN
9788417909000
FECHA
2019
AUTOR(A)
Xevi Verdaguer
NOMBRE DEL ARCHIVO
Transforma La Teva Salut (Edició Ampliada).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,20 MB
Descubre el libro de Transforma La Teva Salut (Edició Ampliada) con inmaswan.es. Lea el PDF de Transforma La Teva Salut (Edició Ampliada) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Transforma La Teva Salut (Edició Ampliada) y otros libros de Xevi Verdaguer.
Inmaswan.es Transforma La Teva Salut (Edició Ampliada) Image
DESCRIPCIÓN
En aquest llibre, Xevi Verdaguer ens ofereix una fórmularevolucionària d'entendre com funcionem que transformarà la nostra salutradicalment. El secret: l'alimentació, l'exercici físic, la gestió de l'estrès, la reducció de tòxics i la suplementació.És normal haver de prendre laxants de manera habitual?, patirmenstruacions doloroses?, tenir freqüentment èczemes?, conviure amb elmal de cap o la migranya? lesionar-se sovint?, prendre medicaments perl'ansietat o la depressió sense tenir cap trastorn psicològic?Dia rere dia sentim diferents molèsties que intentem alleujar ambmedicaments naturals o químics. Xevi Verdaguer, especialista enPsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativai ens dóna les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre aescoltar-lo i convertir-nos, així, en els protagonistes de la nostrasalut. Gràcies als seus coneixements, ens mostra què podem fer persolucionar totes aquestes dolències de manera natural i senzilla.AmbTransforma la teva salut de Xevi Verdaguer podràs descobrirels secrets per millorar la teva salut, identificar desequilibris del teu cos i solucionar-los.El canvi és a les nostres mans.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Xevi Verdaguer - Últimos libros | Fnac

TRANSFORMA TU SALUD (EDICION AMPLIADA) Autor: VERDAGUER, ... TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) VERDAGUER, XEVI. En aquest llibre, Xevi Verdaguer ens ofereix una fórmula revolucionària d'entendre com funcionem que transformarà la nostra salut radicalment. El ...

Transforma tu salud edición ampliada : La clave está en ...

El autor de Transforma la teva salut (edició ampliada): Els bacteris intestinals i les hormones hi tenen la clau, con isbn 978-84-17-44446-4, es Xevi Verdaguer, esta publicación tiene quinientas cuarenta y cuatro páginas.

LIBROS RELACIONADOS

Edison Como Inventar De Todo Y Mas (Coleccion Vidas Geniales De L A Ciencia).pdf

(Pe) Una Historia De España A Traves De Los Perez.pdf

Los Nueve Libros De La Historia.pdf

Conocimiento, Retorica, Procesos: Campos Discursivos.pdf

Ats/due Servicio De Salud De Las Illes Balears: Temario Especific O Volumen Iii.pdf

Lucio Muñoz.pdf

El Amante.pdf

Sistemas De Informacion En La Empresa: Conceptos Y Aplicaciones.pdf

Ingurua 1. Nafarroa (Primero De Primaria).pdf

Los Volcanes De Los Islotes Al Norte De Lanzarote - J.de La Nuez - 2 Mapas.pdf

G.d. Astres Biologia Geo.3 Eso.pdf

La Sociedad Opulenta.pdf

Aula Internacional 1libro Del Alumno+cd.pdf

Castillo 4b: Sumar Y Restar Llevando.pdf