Sala De Miralls PDF

ISBN
9788492435500
FECHA
2013
AUTOR(A)
Feliu Formosa
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sala De Miralls.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,94 MB
El libro Sala De Miralls en formato PDF. El libro Sala De Miralls en formato MOBI. El libro Sala De Miralls en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Feliu Formosa. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Sala De Miralls Image
DESCRIPCIÓN
En un moment de la nostra història en què semblen molt més importants els vaivens de l’economia global, la notícia d’un nou dietari de Feliu Formosa passa a ser superlativa. L’escriptor Iván Thays titulava fa poc un dels posts del seu bloc «Vano oficio»: «Escriure és una revolució», i potser hi hagi poques frases més encertades. Aquest nou dietari, Sala de miralls, ens situa en una posició de privilegi com a espectadors de la imprescindible trajectòria de Feliu Formosa com a home de lletres, un dels nostres escriptors que més han sabut explicar-se i explicar-nos com l’escriptura –i la seva inseparable companya, la lectura– ens fa més humans i més lliures. Es tracta, doncs, d’una ocasió única per als amants de la literatura fragmentària, aquella que, al capdavall, conforma el tot a través de la nostra intel·ligència.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Sala de miralls

SALA DE MIRALLS de RAMON FOLCH I CAMARASA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Sala de miralls: Amazon.es: Ramon Folch i Camarasa, Novel ...

Sala de miralls: Amazon.es: Ramon Folch i Camarasa, Novel.la: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Hola Elige ...

LIBROS RELACIONADOS

Felix Candela 1910 - 2010.pdf

El Descredito De La Realidad.pdf

Argentina Y Uruguay 4ª Ed. 2013 (Lonely Planet).pdf

Guía Nueva De Perplejos.pdf

Miquel Ferra, El Poeta Compromes.pdf

Pensar En El Territori.pdf

El Arte De Pescar Con ÉXito En Aguas Dulce Y Salada.pdf

La Cuestion Carcelaria. Historia,epistemologia,derecho Y Politica.pdf

Charlotte A Giverny.pdf

Test Psicotecnicos. Oposiciones Ayudantes De Instituciones Penite Nciaria.pdf