Records De La Darrera Carlinada PDF

ISBN
9788488839824
FECHA
2014
AUTOR(A)
Marian Vayreda
NOMBRE DEL ARCHIVO
Records De La Darrera Carlinada.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,97 MB
El libro Records De La Darrera Carlinada en formato PDF. El libro Records De La Darrera Carlinada en formato MOBI. El libro Records De La Darrera Carlinada en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marian Vayreda. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Records De La Darrera Carlinada Image
DESCRIPCIÓN
Quan va esclatar la tercera guerra carlina (1872-1876), el jove olotíMarian Vayreda, fill d’una família de la petita noblesa rural, es vaincorporar a l’exèrcit carlí. Integrat en el cos de cavalleria, va arribar aformar part de l’estat major del general Savalls. Durant prop de tresanys, va participar en accions destacades fins que va ser ferit en unamà. Al final de la guerra es va exiliar a França. Vint-i-cinc anys després,i amb una mirada que el pas del temps havia tornat desenganyada capals ideals de la joventut, Marian Vayreda, convertit en pintor i escriptor,va narrar els diversos episodis, entre caricaturescos i patètics, que vaviure a la guerra. Escrits amb subjectivitat, però també amb vigor iprecisió, els Records de la darrera carlinada constitueixen una crònicadesencantada i desmitificadora de l’absurd d’una guerra.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Records de la darrera carlinada (Sèrie Literatures ...

En aquesta ruta visitarem alguns indrets de la Garrotxa que van ser protagonistes en la tercera guerra carlina (1872-1876). Ens hi acompanyaran les paraules de Marià Vayreda (Olot, 1853 - Barcelona 1903), que no només va viure en persona els fets que resseguirem sinó que anys després els va relatar a Records de la darrera carlinada.

Records de la darrera carlinada / Els Llibres de L'Avenç ...

D'OLOT (3): 1-Olot en general (Capítol 3, pàgina 24) - Era un dels pobles amb els que els carlins tenien pensat arrasar, amb la xocolatera. 2-Església de Sant Esteve d'Olot (Capítol 2, pàgina 17) - On uns infeliços estaven tancats rere les reixes dels altars, per comètre el

LIBROS RELACIONADOS

Missatges Secrets.pdf

Lo Que El Corazón Me Dijo Dedicado Por La Autora.pdf

El Mag Dels Fogons.pdf

La Poetica Renaixentista A Europa. Una Recreacio Del Llegat Class Ic.pdf

Ejercicios De Lexico. Nivel Superior.pdf

Mi Primer Libro De Las Palabras.pdf

Introducció Als Gèneres 2. Narrativa.pdf

Economista.pdf

Trastornos De La Conducta Alimentaria (¿Como Ves? Nº 5).pdf

Señora De Rojo Sobre Fondo Gris.pdf

Hotel Quequén Ii.pdf

Una Mujer En La Oscuridad.pdf

El Caso Sankara.pdf