La Ciutat Dels Somriures: Histories De Supervivencia A Bombai PDF

ISBN
9788497911047
FECHA
2005
AUTOR(A)
Marti Gironell
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ciutat Dels Somriures: Histories De Supervivencia A Bombai.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,26 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Ciutat Dels Somriures: Histories De Supervivencia A Bombai en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Ciutat Dels Somriures: Histories De Supervivencia A Bombai en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Ciutat Dels Somriures: Histories De Supervivencia A Bombai en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Ciutat Dels Somriures: Histories De Supervivencia A Bombai Image
DESCRIPCIÓN
La ciutat dels somriures recull un cúmul de sensacions i un catàleg dhistòries plenes de dignitat i desperança de vida, fruit de dos viatges a Bombai.Martí Gironell retrata amb ulls dun cooperant occidental i un estil directe la realitat duna ciutat plena de contrastos. Duna banda, a través de lexperiència de lautor, el lector és testimoni de la lluita dels treballadors duna ONG que sesforcen per donar un futur més digne als dos col·lectius més desvalguts, però, alhora, pilars bàsics de qualsevol societat, la de lÍndia inclosa: els nens i les dones. I de laltra, dels esforços que han de fer tant aquestes criatures com aquestes dones per gestionar un present que els pugui garantir un futur.Gràcies a la força de les històries duns personatges reals, la majoria carregats de malalties i maldecaps, Gironell aconsegueix traslladar el lector fins a les portes de linfern perquè comparteixi els anhels, les frustracions, els desitjos, els neguits, les emocions, les alegries i les desgràcies duna sèrie de persones que no perden mai el somriure ni la dignitat en la seva batalla personal per sobreviure a la malaltia i a la misèria. Lescenari és el duna ciutat, Bombai, capital econòmica de lÍndia, on la vida i la mort prenen el te juntes.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF La ciutat dels somriures 1 - cossetania.com

LA CIUTAT DELS SOMRIURES recull un cúmul de sensacions i un catàleg d'històries plenes de dignitat i d'esperança de vida, fruit de dos viatges a Bombai. Martí Gironell retrata amb ulls d'un cooperant occidental i un estil directe la realitat d'una ciutat plena de contrastos.

La ciutat dels somriures. Històries de supervivència a Bombai

LA CIUTAT DELS SOMRIURES HISTORIES DE SUPERVIVENCIA A BOMBAI (ISBN mkt0003952377). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano, leer online la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

LIBROS RELACIONADOS

La Dolce Vita. Poesia Y Cine. Antologia.pdf

Religio Catolica 3.pdf

Ii Premio De Cuentos Fundacion Anade.pdf

Platon: La Republica. Libro Vii.pdf

Hooray Let Play B Profesor+cd.pdf

El San Bernardo.pdf

Cambiaron La Historia - Envio Ordinario Gratuito En Todos Los Libros.pdf

En Una Piel De Leon.pdf

Cuentos Petersburgueses.pdf

Actes Del Setze Col·loqui Internacional De Llengua I Litaratura Catalanes.pdf

Diccionario Del Español Actual Ii.pdf

Investigaciones Sobre La Ocntradiccion.pdf

Secretos De La Medicina.pdf

Matematicas (1º Eso): Cuaderno De Algebra Y Medida.pdf

Buenas Preguntas A Respuestas Difíciles.pdf

Ciencias De La Tierra Y Del Medio Ambiente (2º Bachillerato).pdf

Escuela De Mandarines (2ªed.).pdf

Jiu Jitsu La Herencia De Los Samurais.pdf

Auxiliar De Geriatria: Temario General.pdf