No Tinguem Por PDF

ISBN
9788496767379
FECHA
2008
AUTOR(A)
Silvia Soler
NOMBRE DEL ARCHIVO
No Tinguem Por.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,83 MB
El libro No Tinguem Por en formato PDF. El libro No Tinguem Por en formato MOBI. El libro No Tinguem Por en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Silvia Soler. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es No Tinguem Por Image
DESCRIPCIÓN
No tinguem por és una reflexió lúcida sobre la situació de la llengua catalana al nostre país des d’un punt vista pragmàtic i molt original. Sílvia Soler compara el català amb un nen malalt i els catalans amb els pares que l’han de cuidar. Partint d’aquest símil tan visual, i amb uns arguments molt positius presenta una teoria per fer créixer aquesta criatura malaltissa en condicions adverses. Al capdavall, el que vol l’autora i segurament tots els catalans és «una llengua viva i sana, que serveixi per llegir Gabriel Ferrater i per anar a plaça, per escriure articles i per animar un equip de bàsquet, per enamorarse i per fer discursos». Per això cal engrescar tothom a apuntar-s’hi perquè «aquesta criatura de salut delicada però de vitalitat demostrada és el nostre futur».

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Carta. No tinguem por - Publicacions Editorial Graó

Volen que tinguem por a no complaure a les dinasties, por a que et furten tot el que tenies, vols canviar el món i tu mai canvies, por a dormir, per si de cas somnies.

A la caputxina!: NO TINGUEM POR

No tinguem por JavaScript parece estar deshabilitado en su navegador. Debe tener habilitado JavaScript en su navegador para utilizar la funcionalidad de este sitio web.

LIBROS RELACIONADOS

Manolo Paz.esculturas.pdf

Hacia El Poema.pdf

El Miron.pdf

Waslala: La Busqueda De Una Civilizacion Perdida.pdf

La Tierra Prometida.pdf

Aquellos Años Serenos.pdf

Version Original 183: Revista De Cine (Mayo 2010).pdf

Contabilidad Nacional.pdf

Estrés Conyugal. Las Heridas Del Desamor.pdf

La Creacion De Nuevos Municipios Por Segregacion.pdf