El Metge De La Inquisicio PDF

ISBN
9788448925062
FECHA
2009
AUTOR(A)
Ramon Pastor
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Metge De La Inquisicio.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,43 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de El Metge De La Inquisicio en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de El Metge De La Inquisicio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Metge De La Inquisicio en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es El Metge De La Inquisicio Image
DESCRIPCIÓN
Des del setembre de 1804 fins al gener de 1805 una epidèmia de febre groga assolà Alacant. Hi hagué milers de morts en una ciutat que amb prou feines havia superat els desgavells ocasionats per les successives guerres empreses pel govern de Godoy, el favorit del rei Carles IV. En aquells anys, el llarg braç de la Inquisició encara arribava a tots els estaments socials. Era cert que havia perdut gran part de la seva puixança, però continuava sent un obstacle per a les noves idees que circulaven per Europa. La maçoneria formava part d’aquestes idees, i la Inquisició i l’Estat li havien declarat la guerra. En aquest ambient de misèria i dolor, d’endarreriment i claustrofòbia, és on es desenvolupa la trama de la novel·la. Sense pretendre-ho, el personatge principal, un metge, es veu involucrat en un luctuós afer relacionat amb la Inquisició. D’altra banda, la maçoneria, que comença a bategar a la ciutat, el convida a introduir-s’hi, invitació que no pot rebutjar ja que procedeix del seu millor amic. La seva vida, prou perillosa pel fet d’haver de conviure amb l’epidèmia, es veu sotmesa a un risc constant i a unes aventures de resolució impossible. El drama avança a mesura que transcorre’acció, i només l’amor el rescabala de tantes penúries. O no és així? Els dubtes i el neguit l’acompanyen en cada moment, i ell es veu com un titella entre molts altres en un món eixelebrat en el qual el valor de la vida humana és insignificant, perquè si no s’encarreguen les epidèmies de demostrarho ja ho fa la mateixa societat, increïblement mesquina, desigualitària i cruel.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

13 Instrumentos y Métodos de Tortura de la Santa Inquisición

El término Inquisición o Santa Inquisición hace alusión a varias instituciones dedicadas a la supresión de la herejía mayoritariamente en el seno de la Iglesia católica.

La Inquisición española - Dialnet

L a finalidad de la Inquisición española o Santo Oficio era la de descubrir la existencia de una herejía (crimen de lesa majestad), la búsqueda de la verdad, la conversión y el arrepentimiento del hereje. El castigo era secundario. También se ocupaba de otros delitos como el sacrilegio, la bigamia, la blasfemia, etc., en la medida que atacaban la doctrina de la Fe.

LIBROS RELACIONADOS

Capitalismo Español: Autarquia A La Estabilizacion (1939-59) - 2 Tomos - Varios.pdf

Humo.pdf

Josep Vallverdu: Entre L Activisme Cultural I El Talent Literari.pdf

La Restauracio Trospida (Cat).pdf

L Home Il·lustrat.pdf

Perro: Su Horoscopo Chino 2004.pdf

Como Dejar De Fumar.pdf

Ecología Y Vida 3.pdf

La Sexualidad Y El Amor.pdf

Masaje Para Bebés Y Niños Pequeños.pdf

1714 Set De Rei - Alfred Bosch - En Catalan.pdf

El Caso Oppenheimer.pdf