Josep Mila PDF

ISBN
9788497913348
FECHA
2008
AUTOR(A)
Francesc Roma
NOMBRE DEL ARCHIVO
Josep Mila.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,23 MB
Descubre el libro de Josep Mila con inmaswan.es. Lea el PDF de Josep Mila en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Josep Mila y otros libros de Francesc Roma.
Inmaswan.es Josep Mila Image
DESCRIPCIÓN
Josep Milà va desenvolupar la seva carrera excursionista en els anys més foscos del franquisme, quan la pràctica d’aquesta activitat adquiria un caràcter polític força marcat. Represaliat pel règim per expressar el seu sentiment catalanista dalt dels cims del Pirineu, va seguir sortint a la muntanya fins i tot en contra de la prohibició d’algunes institucions. El context excursionista en què va viure li va impedir tenir una gran carrera esportiva, però ja de gran va poder dur a la pràctica alguns dels seus somnis. En aquest llibre explica en primera persona la seva vida excursionista, amb un llenguatge planer, tal com l’ha sentida, en converses mantingudes a casa seva. És, sens dubte, un document històric prou important per formar part d’aquesta història dels pioners excursionistes a Catalunya. Francesc Roma (Sant Martí de Centelles, 1963) va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l’excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l’estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d’aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l’École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Salvador Llobet i Reverter: la geografia entre ciència i passió (2000); Els Pirineus maleïts. Natura, cultura i economia moral en les societats dites tradicionals (2000); Aproximació a la història de l’excursionisme terrassenc (2001); Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l’edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (2004), El Montseny. 50 itineraris a peu (2004); Montserrat. Les 32 millors excursions i vies ferrades (2006) i Josep Milà. L’amor a la muntanya neix fins i tot en temps de guerra (2008).

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

MILANUNCIOS: segunda mano, anuncios gratis, empleo ...

Peluquería Josep Milà - Sabino Arana, 46, 08028 Barcelona - Ha calificado 4.9 según 10 opiniones "Mi pelu favorita de hace muchos años"

Jose Mila de la Roca Perfiles | Facebook

Compra-venta de terrenos en San Jose de la Rinconada. Esta sección le ayudará a vender un terreno o a arrendarlo. Terrenos en venta en San Jose de la Rinconada sin intermediarios ni comisionistas.

LIBROS RELACIONADOS

Simpsons 2 (Stick &Amp; Stack).pdf

Curso Mcgraw-hill De Marketing.pdf

La Guerra De Las Imagenes: De Cristobal Colon A Blade Runner (1492-2019).pdf

Los 6 Amigos Y Los Espías Del Cielo.pdf

Els Volcans.pdf

Otro Libro De Amor.pdf

La Montaña Española.pdf

Espiritu De Mujer - Esteban Fornell.pdf

Las Organizaciones Internacionales Y La Lucha Contra El Terrorism O (Conclusiones Del Xliii Curso Monografico).pdf

Retrum 2: La Nieve Negra.pdf

Herzflittern.pdf

Les Meves Primeres Paraules.pdf

Manual Empleo Domestico: Acondicionamiento De Camas, Prendas De V Estir Y Ropa De Hogar. Formacion Para El Empleo.pdf

Tormenta. Amazona Del Viento.pdf

Sepin Net Revista 71 : La Prueba Pericial En El Proceso Civil.pdf

Patronaje Y Confeccion De Calzado.pdf

Autores De Arquitectura En Asturias.pdf

Antipodes.pdf

Gente Sin Patria. El Primer Libro De Guerra De Un Obrero.pdf

Vivir En Zaragoza.pdf