Sense Terra PDF

ISBN
9788497796569
FECHA
2011
AUTOR(A)
Omair Ahmad
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sense Terra.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,89 MB
El libro Sense Terra en formato PDF. El libro Sense Terra en formato MOBI. El libro Sense Terra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Omair Ahmad. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Sense Terra Image
DESCRIPCIÓN
 Omair AhmadHi ha una petita ciutat a la vall del Caixmir, situada al districte que els uns anomenen Anantnag i els altres Islamabad. L’aire és net i esmolat, arriba fresc de les muntanyes i hi ha el so perpetu de l’aigua que corre, petits rierols que flueixen per trobar-se amb un riu. Un dia que no era del tot estiu ni del tot tardor, una ombra d’un soldat va passar per la paret d’una casa deshabitada des de feia molts anys.» Sense terra és un conjunt de petites històries amb un lligam comú, la superació de la vida quotidiana en el rerefons rural de l’Índia moderna. Personatges que es veuen obligats a adaptar-se a un entorn totalment desconegut, personatges que sorprenen i ens fan descobrir emocions i sentiments, extrets a partir de l’experiència personal de l’autor. L’obra transmet la inquietud d’haver de començar de nou, sense saber si mai trobaràs el que has deixat enrere, però amb la ferma voluntat de sentir que pertanys a algun lloc.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Joan sense Terra - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

SENSE LA TERRA PROMESA de ENRIC VALOR. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Terra (Obrint Pas) - Wikipedia, la enciclopedia libre

Us copio un article interessant, extret del blog d'en Sergi Caballero. El copio tal qual perquè l'he trobat prou interessant. El cultiu del tomàquet es potser un dels més dificils pel que fa a les varietats hortícoles comuns, pel que jo he pogut anar veient, i tot que cada any funcionen d'una manera molt diferent…

LIBROS RELACIONADOS

La Imagen En Resonancia: Sus Errores Y Posibles Soluciones.pdf

Gala: Album (Castellano).pdf

Sor ÁNgela De La Cruz.pdf

Los Dichos De Ramdas.pdf

Mescladis.pdf

Auxiliar De Gestion Tributaria Y Recaudacion: Corporaciones Local Es: Temario (Incluye El Nuevo Reglamento General De Recaudacion, Aprobado Por Real Decreto 939/2005, De 29 Julio).pdf

Faros. Luces Del Norte (2020) (Guías Singulares).pdf

Legislacion Basica Del Sistema Tributario (Codigo Basico) (18ª Ed .).pdf

Noms Que Perduren: Seixanta Personatges, Seixanta Retrats.pdf

Flores Y Plantas Ornamentales De La Comunidad Valenciana (2ª Ed.).pdf

Discrecionalidad Tecnica En La Comprobacion Tributaria De Valores : La Problematica De Su Control Judicial.pdf

El Paranguaricutirimicuaro Que No Sabía Quién Era.pdf