Alba (Catala) PDF

ISBN
9788424674069
FECHA
1998
AUTOR(A)
Enric Larreula
NOMBRE DEL ARCHIVO
Alba (Catala).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,21 MB
El libro Alba (Catala) en formato PDF. El libro Alba (Catala) en formato MOBI. El libro Alba (Catala) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Enric Larreula. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Alba (Catala) Image
DESCRIPCIÓN
L'Alba era una noia que va agafar una malaltia greu, però no va exercir mai de malalta. Va continuar estudiant, fent teatre, llegint i escrivint. Mentre va tenir forces, va lluitar per viure la vida plenament, sense renúncies, sense treva, sense rendir-se... La seva lluita diària amb la malaltia ha quedat recollida en aquest llibre, que es basa en el seu diari personal i que vol ser un reconeixement al seu coratge i a les seves ganes de viure. Va néixer l'any 1941 en un dels carrers més foscos i estrets de la Barcelona vella. Va fer feines diverses fins que es va dedicar a ensenyar llengua catalana a les escoles. Ja de gran va estudiar a la universitat, i després va treballar-hi durant més de vint anys com a professor. Ara viu al camp, en una casa molt gran envoltat d'arbres i animals amics. Ha escrit molts contes i moltes novel·les, perquè li agrada, perquè això el fa viure amb més força, perquè li sembla que en alguna cosa ajuda... Ell mateix explica: "I jo no volia fer una novel·la inventada sobre una noia que es deia Alba, jo volia fer un llibre de la teva vida, perquè volia que el teu exemple concret pogués ajudar les persones que es llegissin el llibre".

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Información sobre Alba Catala Gonzalez, de Barcelona

Videoblog Ivie. La economista del Ivie Alba Catalán analiza las desigualdades en el mercado laboral desde el punto de vista de la segregación de género por ocupaciones. La brecha salarial entre ...

Alba Catala Perfiles | Facebook

Alba Catalan Piera. Alba Catalan Piera Research Economist Consultant. Área Metropolitana de Washington D.C., Estados Unidos. Alba Campanales Catalán. Alba Campanales Catalán Sales representative en L'Oréal. Barcelona y alrededores, España. Hay 26 personas más con el nombre de Alba Catalán en LinkedIn.

LIBROS RELACIONADOS

Congreso Internacional De Lingüistica Hispanica.pdf

Rutas Por La Alcarria Conquense.pdf

Apuntes De Un Desconocido. (2 Vols.).pdf

Castellanas Y Extremeñas.pdf

1808 Aventura En Zaragoza.pdf

Ritual En La Oscuridad.pdf

Pack Fisiologia (Incluye: Atlas De Anatomia Humana; Fisiologia Hu Mana) (2 Vols.).pdf

Linguistica Estructural Y Comunicacion Humana.pdf

Cambio Climatico.pdf

Curs De Lexic Cientific 2: Exercicis.pdf

Introducción Al Derecho.pdf

Gimnasia En Grandes Aparatos.pdf

Islas Baleares 2012 (Ref. 4512) (La Guia Verde Week-end).pdf

Personal Laboral De Correos. Test Psicotécnicos.pdf

Els Boscos A Catalunya: Aprofitament I Futur.pdf

(I.b.d.) Catalonia Bank (La Farsa Y Los Trileros 4).pdf

Arriería Maragata.pdf

El Mundo Como Libertad Y Representación (Libros Iiii Y Iv).pdf

Hi Ha Morts Que Pesen Cent Anys.pdf

Plenos Poderes.pdf