De L Amor, El Desig I Altres Passions PDF

ISBN
9788429715781
FECHA
1980
AUTOR(A)
Xavier Rubert De Ventos
NOMBRE DEL ARCHIVO
De L Amor, El Desig I Altres Passions.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,59 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de De L Amor, El Desig I Altres Passions en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de De L Amor, El Desig I Altres Passions en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee De L Amor, El Desig I Altres Passions en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es De L Amor, El Desig I Altres Passions Image
DESCRIPCIÓN
El llibre de tota una vida: aforismes, vivències, reflexions,“apunts al natural”d’un personatge excepcional.Xavier Rubert de Ventós té una llibreteta sempre a mà. Al llarg de la seva vida n’ha carregat centenars iles ha anat guardant, totes, en capses de sabates: la Guerrero blava, la Claire Fontaine rosa, l’Enri de color granat, la Progresso de quadrets... així fins a 545. Ara, amb l’ajuda de la professora Gemma Casamajó, ha destapat les capses, ha obert les llibretes i s’ha adonat que són plenes d’apunts al natural presos al llarg degairebé cinquanta anys, en els estats d’ànim més distints i en els llocs més dispersos. Són llibretes plenesd’aforismes, de cavil·lacions, de poemes, d’observacions i de manies sobre els fills, la memòria, la mort, elsexe, el pas del temps, la filosofia, els viatges, la política, les dones o Catalunya. El valor d’aquests apunts iaforismes és immens. Per això, triats i ordenat per temes, oferim al lector el bo i millor dels apunts de totauna vida.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dafne (nimfa) - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L' amor o Eros platònic, d' una manera vitalista és, en la "mystiké epopteia", on obté el moment de màxima creació del filòsof, ja que ple de Bé i Bellesa, ho distribueix a mans plenes en les ànimes dels seus deixebles.

OQUES GRASSES - ESCOPINYA (Fans del Sol) - YouTube

1980 De l'amor, el desig i altres passions (amb Xavier Rubert de Ventós i Eugenio Trías). 1982 Història i crítica de la literatura catalana avui (amb Jordi Castellanos, Àlex Broch i Sebastià Serrano). 1987 Frontera i perill (al Col·legi de Filosofia). 2005 Teoría literaria y literatura comparada (amb altres autors).

LIBROS RELACIONADOS

Mapas Mudos. España (Educacion Primaria).pdf

Los Almuerzos.pdf

Magia En El Antiguo Egipto.pdf

Diseño De Interiores.pdf

Conductores-bomberos De La Diputacion Provincial De Caceres: Cues Tionario.pdf

Universe 1 Sts Catalan Ed Conjunta.pdf

La Llamarada.pdf

Derecho Administrativo Ii. Parte Especial.pdf

Calendario, El.pdf

Sistema Fiscal Español I. Texto De Apoyo (Codigo Uned: 0142503mt0 2b06).pdf

Ciencias De La Naturaleza: Andalucia (1º Eso).pdf

Harry Potter Y El Prisionero De Azkaban Calendario 2005 (Peana Co N Caja).pdf

Parla M D Amor.pdf

Cuestiones De Español Como Lengua Extranjera.pdf

Historia General De Cantabria. I. La Prehistoria. Ii. Cantabria Antigua. Iii.la Alta Edad Media. Iv. La Baja Edad Media. V. Siglos Xvi Y Xvii. Vi Y Vii. Siglos Xviii Y Xix. Viii Y Ix. Siglo Xx..pdf

La Villa De Cartes Segun El Catastro De Ensenada.pdf

Aproximacion Etica A La Discapacidad.pdf

Blaze: Libro Con Volante.pdf