Historia D Aitona: Segle Xviii. Una Societat De Canvis I De Continuitats PDF

ISBN
9788413030951
FECHA
2019
AUTOR(A)
Anna Esteve Florensa, Loreto Flix Pardell
NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia D Aitona: Segle Xviii. Una Societat De Canvis I De Continuitats.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,83 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Historia D Aitona: Segle Xviii. Una Societat De Canvis I De Continuitats en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Historia D Aitona: Segle Xviii. Una Societat De Canvis I De Continuitats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Historia D Aitona: Segle Xviii. Una Societat De Canvis I De Continuitats en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Historia D Aitona: Segle Xviii. Una Societat De Canvis I De Continuitats Image
DESCRIPCIÓN
Dues joves historiadores del nostre poble que amb totl’entusiasme, la feina ben feta i el rigor i l’exhaustivitat handemostrat la seva capacitat per fer una investigació i un llibremagnífic que explica la història d’Aitona en un segle de canvi,en un segle de profundes transformacions que marcariaprofundament tant la història del poble d’Aitona com la delconjunt de Catalunya. Hi podreu trobar tot allò important perentendre què va significar el segle XVIII en la història d’Aitona.Des de l’impacte de la Guerra de Successió, la nissaga nobiliàriadels Montcada, la construcció de l’església parroquialde Sant Antolí o la capella de Sant Gaietà fins a les mortsi els naixements, la vida quotidiana, el funcionament de laparròquia i l’Ajuntament i les principals activitats econòmiques.Tota una investigació sobre la història d’Aitona feta afoc lent, amb cura i dedicació, tal com diuen els experts quees fan els bons plats.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Història d'aitona: Segle xviii. Una societat de canvis i ...

Després d'uns anys d'estancament, cap a finals del segle XVII la població va tornar a créixer i l'economia ressorgí, gràcies al conreu de la vinya i la blanqueria. Durant els segles XVI i XVII la fesomia de la ciutat, tancada dins el seu clos emmurallat, no va experimentar gaires canvis.

Amazon.es: Pardell: Libros

Després d'uns anys d'estancament, cap a finals del segle XVII la població va tornar a créixer i l'economia ressorgí, gràcies al conreu de la vinya i la blanqueria. Durant els segles XVI i XVII la fesomia de la ciutat, tancada dins el seu clos emmurallat, no va experimentar gaires canvis.

LIBROS RELACIONADOS

Cardiologia Del Deporte.pdf

La Lulú O La Princesa Que Somreia A Totes Les Conjuntures.pdf

Hipnerotomaquia.pdf

Formacion Y Orientacion Laboral, Ciclos Formativos De Grado Super Ior. Libro-guia Del Profesorado.pdf

Competitivitat De L Economia Catalana 2000-2006.pdf

Poesia I Prosa.pdf

Cronica De San Juan De La Peña18351992.pdf

La Vida Ausente.pdf

Srimad Bhagavatam. Canto Séptimo. La Ciencia De Dios.pdf

1968 - El Otro Curso - Adro Xavier.pdf

Marketing Juridico: Tactica Y Estrategia Del Negocio De Abogados.pdf

Calidoscopio.pdf

Flash: Iron Heights.pdf

Gamma-fisica-quim. 1 Eso Evaluaciocatala.pdf

Técnicas De Dirección De Personal.pdf

El Libro De Las Puntas.pdf

Curso Elemental De Economía.pdf