Abecedari Fantastic. - El Nuvol Enfadat - C 19 PDF

ISBN
9788415610700
FECHA
2012
AUTOR(A)
Merce Viana
NOMBRE DEL ARCHIVO
Abecedari Fantastic. - El Nuvol Enfadat - C 19.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,25 MB
Descubre el libro de Abecedari Fantastic. - El Nuvol Enfadat - C 19 con inmaswan.es. Lea el PDF de Abecedari Fantastic. - El Nuvol Enfadat - C 19 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Abecedari Fantastic. - El Nuvol Enfadat - C 19 y otros libros de Merce Viana.
Inmaswan.es Abecedari Fantastic. - El Nuvol Enfadat - C 19 Image
DESCRIPCIÓN
Reconeixem la “n” d’una manera didàctica i divertida. Es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar (pares o professors) quan encara no saben llegir, i fins als 7 anys, com a contes per a llegir. La lletra que s’intenta reconèixer a cada conte està destacada en vermell. A cada pàgina de text apareixen dues tipografies: la lletra lligada i la d’impremta, amb una característica concreta: a cada línia de les dues tipografies hi ha les mateixes paraules, d’aquesta manera els nens i nenes les poden aprendre totes dues de manera fàcil i ràpida. Tots els contes tenen al final 3 pàgines d’activitats de comprensió molt senzilles.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

ABECEDARI IL·LUSTRAT | CARLES CANO | Comprar libro ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Abecedari fantastic. - els gairebe - c 13 y del autor Merce viana. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Abecedari fantastic. - els gairebe - c 13 y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

ABECEDARI IL·LUSTRAT | CARLES CANO | Comprar libro ...

El autor de El núvol enfadat, con isbn 978-84-15-61070-0, es Mercé Viana, los traductores de este libro, con isbn 978-84-15-61070-0, son Irene Torra Sans y Aitor Gálvez Farrán, esta publicación tiene veinticuatro páginas.. Queralt Edicions, S.l. edita este título. Su andadura comenzó en 2011 y tiene su sede en Barcelona. Dicha editorial tiene más de 80 libros en catálogo.

LIBROS RELACIONADOS

Los Derechos Humanos Del Siglo Xxi: La Revolucion Inconclusa.pdf

Su Doku Junior.pdf

Ada O El Ardor.pdf

A Les Meves Ordres.pdf

El Palancar De La Descalcez Franciscana.pdf

La República Asediada.pdf

Puedes Hacerlo, Charlie Brown.pdf

Dejame Intentarlo . La Discapacidad : Hacia Una Vision Creativa D E Las Limitaciones Humanas (Incluye Dvd).pdf

El Poder De Los Sueños.pdf

Rei Lleo (Mini Diccionari En Imatges).pdf

La Fraternidad Rosacruz.pdf

Social Science 6º Primaria Student Book Pack Ed 2015.pdf

Introducción A La Psicoanálisis Ii. Teoría General De Las Neuronas.pdf