Hatshepsut (Catalan) PDF

ISBN
9788491450924
FECHA
2017
AUTOR(A)
Helena Kraljic
NOMBRE DEL ARCHIVO
Hatshepsut (Catalan).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,75 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Hatshepsut (Catalan) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Hatshepsut (Catalan) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Hatshepsut (Catalan) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Hatshepsut (Catalan) Image
DESCRIPCIÓN
"L’antic Egipte, una de les primeres civilitzacions nascuda al voltant del segle iii a. C. a lesfèrtils valls del riu Nil, segueix avui dia meravellant-nos amb la seva grandesa i poder. Lahistòria de la reina Hatshepsut és molt complexa. Ella sabia molt bé que la legitimitat delseu govern sempre seria qüestionada, ja que ella s’havia oposat a Maat, l’ordre supremque avalava la tradició. I és que el fet que una dona ocupés el tron no formava part de latradició egípcia. No obstant això, en el cas de Hatshepsut, el temps va ser un gran jutge.Malgrat les moltes objeccions dels seus adversaris, que desitjaven esborrar-la de la història,la reina Hatshepsut es va convertir en la figura més destacable dels governadorsmés excel·lents d’Egipte.AUTORESHELENA KRALJICva néixer a Liubliana(Eslovènia), a l’any 1971. Lesseves narracions han estatteatralitzades i s’hanrepresentat a diversosescenaris del seu país. Tépublicats més de 30 llibresinfantils. Algunes vegadesutilitza el pseudònim deLucia Emiliani.PETER SKERL(1973) va estudiar al’Acadèmia de Belles Arts deLiubliana, i es vaespecialitzar en Disseny iComunicació Visual. Treballacom a il·lustradorindependent des de l’any2002. Porta publicats mésde 40 títols infantils i haparticipat en un munt depublicacions infantils."

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Hatshepsut - Wikipedia, entziklopedia askea.

No obstant això, en el cas de Hatshepsut, el temps va ser un gran jutge. Malgrat les moltes objeccions dels seus adversaris, que desitjaven esborrar-la de la història, la reina Hatshepsut es va convertir en la figura més destacable dels governadors més excel·lents d'Egipte.

Hatshepsut: The Pharaoh's Daughter: Amazon.es: Leslie Howe ...

The Mortuary Temple of Hatshepsut, also known as the Djeser-Djeseru (Ancient Egyptian: ḏsr ḏsrw "Holy of Holies"), is a mortuary temple of Ancient Egypt located in Upper Egypt.Built for the Eighteenth Dynasty pharaoh Hatshepsut, who died in 1458 BC, the temple is located beneath the cliffs at Deir el-Bahari on the west bank of the Nile near the Valley of the Kings.

LIBROS RELACIONADOS

Coleccion Como Dibujar En Gran Formato (Ofertas Maceda 3,60).pdf

Gente Joven 2 (A2): Cuaderno De Ejercicios.pdf

Piedras.pdf

Vela Ligera En Sesenta Lecciones.pdf

Derecho Procesal Familiar: (Derecho Sustantivo, Aspectos Procesal Es, Jurisprudencia, Formularios).pdf

Pk Aprueba Leng S3/juv+14 Be Safe.pdf

Indagacions Sobre La Modernitat De La Literatura Catalana.pdf

El Libro De La Nada.pdf

Buenas Noches.pdf

Notas Desde El Subterraneo.pdf

Angel Pitou.pdf

Informacion, Prision Modelo¿digame?.pdf

Reflexiones Sobre El Comercio Español A Indias (1762).pdf

La Muerte De Occidente: La Caida De La Natalidad Y La Invasion De Inmigrantes Amenazan A La Civilizacion Occidental.pdf

El Don De La Verdad Sobre La Vocación Eclesial Del Teólogo.pdf

Libros Morales/2.pdf