Diumenge Al Mati, Al Peu Del Salze PDF

ISBN
9788448936037
FECHA
2015
AUTOR(A)
Dolors Garcia Cornella
NOMBRE DEL ARCHIVO
Diumenge Al Mati, Al Peu Del Salze.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,51 MB
Descubre el libro de Diumenge Al Mati, Al Peu Del Salze con inmaswan.es. Lea el PDF de Diumenge Al Mati, Al Peu Del Salze en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Diumenge Al Mati, Al Peu Del Salze y otros libros de Dolors Garcia Cornella.
Inmaswan.es Diumenge Al Mati, Al Peu Del Salze Image
DESCRIPCIÓN
Una colla de companys i companyes són convocats per Facebook a la mateixa casa rural on van dur a terme les colònies de fi de curs cinc any enrere. Durant un cap de setmana viuran plegats, aïllats de la resta del món, compartint vivències i sentiments, i amb l' objectiu de desenterrar la capsa que van enterrar després d' omplir-la amb una sèrie d' objectes que simbolitzaven el passat i el futur que es començaven a construir. La capsa amb els secrets, destapa sentiments contraposats. Hi ha qui la vol obrir per aclarir els malentesos i els complexos que l’han perseguit al llarg d’aquests cinc anys, i hi ha qui no ho vol de cap de les maneres, perquè això significaria posar al descobert la seva part més obscura. 13è Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil. Modalitat juvenil.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Bilbiorecomanacions: 'Diumenge al matí, al peu del salze ...

"Diumenge al matí, al peu del salze", de Dolors Garcia i Cornellà ... L'autora juga també amb la intriga d'una història antiga de la casa, amb llegenda inclosa que va succeir, una nit de lluna plena, a l'entorn del salze on es troben ara. El paisatge doncs hi té el seu paper, ...

Diumenge al matí, al peu del salze Llibres Infantils I ...

Durant un cap de setmana viuran plegats, aïllats de la resta del món, compartint vivències i sentiments, ... Diumenge Al Matí, Al Peu Del Salze (ebook) Envío. Una vez realizado tu pedido, tendrás disponible tu eBook para su lectura en tu Área Privada. Devoluciones.

LIBROS RELACIONADOS

El Cocodril Intel·ligent (Llibres Del Tat).pdf

Comprension Lectora 1. Cuadernos De Lengua (Solucionario).pdf

Vellut De Pressecs.pdf

Corre, Chico, Corre.pdf

Harvard Business Review, Liderazgo.pdf

Kitchen.pdf

Castellà 4 (Projecte Tram).pdf

Comunicacio I Poder.pdf

Ben El Contrabandista.pdf

El Cristal.pdf

Relatos.pdf

L'heretgia Albigesa I La Batalla De Muret.pdf

Astronomia Vedica: Guia De Los Fundamentos De La Ciencia Jyotish.pdf

Setze Fetges.pdf

Lupe Hace Galletas (Libro Colgante).pdf

Educación Para La Ciudadanía Y Los Derechos Humanos. Cuaderno..pdf

Dante Y Su Siglo.pdf