Maria Princesa Formiga (Bichitos Curiosos) PDF

ISBN
9788498016765
FECHA
2012
AUTOR(A)
Antoon Krings
NOMBRE DEL ARCHIVO
Maria Princesa Formiga (Bichitos Curiosos).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,54 MB
Descubre el libro de Maria Princesa Formiga (Bichitos Curiosos) con inmaswan.es. Lea el PDF de Maria Princesa Formiga (Bichitos Curiosos) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Maria Princesa Formiga (Bichitos Curiosos) y otros libros de Antoon Krings.
Inmaswan.es Maria Princesa Formiga (Bichitos Curiosos) Image
DESCRIPCIÓN
La reina de les abelles celebra les seves deu primaveres i tothom està convidat a les celebracions al rusc! Tots ... menys les formigues, perquè la reina assegura que no saben comportar-se a taula, són massa nombroses i no vol que saquegin el rusc com si es tractés dun sucrer. Però Maria, una formigueta aliena a aquesta decisió, decideix preparar-se per la festa un bonic vestit, amb ajuda de lAbella Mireia, confeccionat amb pètals de rosa, ràfia, una fulla dentada i unes gotes de rosada. Un autèntic vestit de princesa!Què passarà quan Maria arribi al rusc? Descobrirà la reina de les abelles que es tracta duna formiga? Com aconseguirà la Cuca Dellum ajudar a la Maria?Les Bestioles Curioses poblen un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura dallò més engrescadora en el seu afany per a descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tó Maria Vinhas - Formiga Formiguinha (1980) - YouTube

Inicio María Princesa Hormiga. Bichitos curiosos. María Princesa Hormiga. Bichitos curiosos ¡La reina de las abejas celebra sus diez primaveras y todo el mundo está invitado a las celebraciones en la colmena!

Bichitos Curiosos. María Princesa Hormiga - Leoteca

Bichikids 2 ¡Mix de Las Mejores Canciones! - Bichikids TRACKLIST 1. Ronda Redonda (Rogier, Cecilia María Teresa) 2. Tomaditos en Parejas (Marceillac, Eduardo Alberto - Rogier, Cecilia María ...

LIBROS RELACIONADOS

Ejercicios De Tecnica Para Grado Elemental De Trompeta.pdf

Danforth. Tratado De Obstetricia Y Ginecologia (8ª Ed.).pdf

Primavera Y Flor De La Literatura Hispánica.pdf

Los Pueblos: Ensayos Sobre La Vida Provinciana.pdf

Derecho Civil Y Mercantil.pdf

El Tren De Alta Velocidad.pdf

La Historia Me Absolvera.pdf

Ntl Rl+ Ctividades Viaje Al Centro.pdf

Las Cajas Rurales Españolas.pdf

Verano (T.4).pdf