La Guerra De Successió A Terrassa (1700-1725) PDF

ISBN
9788494182471
FECHA
2014
AUTOR(A)
Marc Ferrer
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Guerra De Successió A Terrassa (1700-1725).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,63 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Guerra De Successió A Terrassa (1700-1725) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Guerra De Successió A Terrassa (1700-1725) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Guerra De Successió A Terrassa (1700-1725) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Guerra De Successió A Terrassa (1700-1725) Image
DESCRIPCIÓN
Després de molts anys de recerca l’historiador Marc Ferrer ha publicat el llibre “La Guerra de Successió a Terrassa (1700-1725)”. Aquest dimecres se n’ha fet la presentació al Centre Cultural.Es tracta d’un extens i exhaustiu treball de 360 pàgines sobre la repercussió local des de la mort del Carles II sense descendència al 1700 fins els efectes de la postguerra ben entrada la dècada dels 20.Després de situar com era i com es vivia a la Terrassa de finals el segle XVI, amb el terme dividit entre la Vila i la Universitat Forana, el llibre entra en el període de guerra. S’hi relaten els fets de setembre de 1713, amb l’ocupació, el saqueig i l’incendi de Terrassa. També els nomenaments dels coronels de l’exèrcit català Pere Bricfeus i Josep Busquets.El llibre, acompanyat d’il·lustracions, fotografies i documents, inclou un annex amb els alcaldes, regidors i altres il·lustres d’aquests gairebé 30 anys.“La Guerra de Successió a Terrassa” ha estat editat per la Fundació Torre del Palau amb la col·laboració d’Òmnium Cultural i l’Ajuntament. L’autor Marc Ferrer troba cert paral·lelisme entre els efectes de la Guerra de Successió i la Guerra Civil: "L’objectiu dels dos vencedors en aquestes guerres es clar: aniquilar Catalunya i dissoldre tot allòque suposava Catalunya a nivell d’autogovern, cultura i llengua en un únic i centralitzador magma anomenat Espanya. Uns la monarquia borbònica i els altres la dictadura A nivell de Terrassa també trobem aquesta petita resistència i que els vencedors se saben adaptar al nou regim i son els protagonistes de la indústria tèxtil".

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Guerra de Sucesión - YouTube

Els dies 3, 4 i 5 de setembre del 1713, durant la Guerra de Successió, les tropes borbòniques de Felip V comandades pel general Feliciano Bracamonte, van passar per les armes la vila de Terrassa. Molts habitants es van refugiar a l´interior del Convent del Sant Francesc, de l´ordre dels frares recol·lectes. És per aquest motiu que és ret homenatge a tots els vilatants de Terrassa que ...

Col·lecció Àmfora | Fundació Torre del Palau

Opuscle "Terrassa en la Guerra de Successió" Anar a dalt. Opuscle "Jaume Canyameres" Opuscle (en pdf) Acte de lliurament de la Medalla d'Honor de la Ciutat a Jaume Canyameres . Anar a dalt. Opuscle "Josep Maria Domènech"

LIBROS RELACIONADOS

La Caja Negra.pdf

Menosprecio De Corte Y Alabanza De Aldea.pdf

El Todo-en-uno De Diseñador De Moda.pdf

Atlas Demografico Y Social De La Provincia De Jaen.pdf

Policia Nacional: Escala Basica: Temario (Incluye El Codigo Del B Uen Gobierno De Los Miembros Del Gobierno Y De Los Altos Cargos De La Administracion General Del Estado).pdf

Cingles De Berti (Mapa I Guia).pdf

Cuentos Escogidos. Vol. Vii.pdf

Mendetz(dvd).pdf

Estructura Economica De Los Mercados Turisticos (Guia Didactica) 56207gd01a01.pdf

Tus Primeros Cuentos.pdf

Más Allá De Ascot.pdf

Comunica T En Alemany.pdf

50 Rutas De Senderismo Por Asturias.pdf

Las 323 Adivinanzas Más Famosas.pdf

Hoy Tengo Buena Cara.pdf

Inventario Del Archivo De La Casa Ducal De Medina De Rioseco.pdf

Any Y Fritz En La Playa.pdf