Montserrat I El Seu Entorn PDF

ISBN
9788488811141
FECHA
1996
AUTOR(A)
Salvador Redo
NOMBRE DEL ARCHIVO
Montserrat I El Seu Entorn.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,39 MB
Descubre el libro de Montserrat I El Seu Entorn con inmaswan.es. Lea el PDF de Montserrat I El Seu Entorn en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Montserrat I El Seu Entorn y otros libros de Salvador Redo.
Inmaswan.es Montserrat I El Seu Entorn Image
DESCRIPCIÓN
«Montserrat i el seu entorn» és més que una guia, una monografia sobre el santuari, o un estudi de la vida natural de la muntanya. És tot això i molt més. En realitat, aquest llibre constitueix una aproximació integral a tota làrea dinfluència del monestir, amb la voluntat de plsamar-hi tots i cadascun dels aspectes importants que fan de Montserrat un indret excepcional: els pobles que termenegen el territori del santuari, lespiritualitat, la història, els llocs dinterès cultural i natural, els transports que han comunicat la muntanya amb lentorn i, fins i tot, les llegendes que Montserrat ha originat. Montserrat és inesgotable però aquesta obra en dóna, per primera vegada, una visió de conjunt tan interessant per als que hi viuen a prop com per als que no la coneixen encara.BIOGRAFIA AUTORSalvador Redó (Monistrol de Montserrat, 1958) és periodista, fotògraf i historiador i autor de diverses monografies sobre tema local. Ha estat col·laborador de lAgència Efe, Ràdio Manresa i Catalunya Ràdio i actualment és redactor en cap i responsable de la Secció de Fotografia del diari Regió7. Ha publicat a les revistes «Documents dEsglésia», «Dovella», «LAbella dOr» i «Notícia Catalana» i és coordinador de la Biblioteca Comarcal de Catalunya que edita Edicions Intercomarcals SA, autor de les rutes turístiques del seu primer colum, així com de la majoria de les fotografies que il·lustren lobra.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Monestir i el seu entorn - UB

Información del libro Montserrat i el seu entorn

Acte informatiu sobre la rehabilitació de l'antiga escola ...

El parc i el seu entorn. El Park Güell està situat entre els barris del Coll, la Salut, Vallcarca i Penitents, el Carmel i Can Baró dels districtes de Gràcia i Horta-Guinardó. Ocupa dues vessants del Turó de les Tres Creus -o de les Menes- i del turó conegut com la Muntanya Pelada o el Carmel.

LIBROS RELACIONADOS

A La Sombra De Montegordo: Solo La Muerte Pudo Cambiar El Paisaje.pdf

El Sueño Del Abejorro.pdf

Una Nueva Vida.pdf

Tadao Ando.pdf

Responsabilidad Penal Y Perjuicio Patrimonial.pdf

Tu Feng Shui Personal: Como Armonizar Con Las Energias De La Tier Ra En Todas Las Situaciones De La Vida Cotidiana.pdf

Caris And Caris.pdf

Micalet 2.pdf

El Teatre De Josep Palau I Fabre: Alquimia I Revolta (1935-1958).pdf

El Llibre Digital - Lluis Codina - En Catalan.pdf

La Convivencia (5ª Ed).pdf

Economista 20000.pdf

El Castillo De La Magia.pdf