L’infant Pere I La Comtessa Joana De Foix PDF

ISBN
9788491682646
FECHA
2019
AUTOR(A)
Estefano M. Cingolani
NOMBRE DEL ARCHIVO
L’infant Pere I La Comtessa Joana De Foix.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,17 MB
Descubre el libro de L’infant Pere I La Comtessa Joana De Foix con inmaswan.es. Lea el PDF de L’infant Pere I La Comtessa Joana De Foix en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L’infant Pere I La Comtessa Joana De Foix y otros libros de Estefano M. Cingolani.
Inmaswan.es L’infant Pere I La Comtessa Joana De Foix Image
DESCRIPCIÓN
L’infant Pere, comte de Ribagorça, d’Empúries i de les Muntanyes de Prades, una de les figures més importants del segle XIV a la Corona d’Aragó, encara no ha estat valorat en tota la seva dimensió. Basant-se en documents en bona mesura desconeguts, aquest llibre ofereix un estudi dels moments finals tant de la vida d’ell com de la seva esposa, la comtessa Joana de Foix (1331-1348), i permet apropar-nos a aspectes de la personalitat de l’infant que no són pas marginals: les aspiracions reials, l’alta idea que tenia de si mateix—marcada per l’abandonament de l’activitat pública en entrar a l’orde franciscà—i, finalment, els rituals funeraris principescos que va projectar, els quals aporten informació valuosa sobre la relació entre la mort i la política a la Corona d’Aragó.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'infant Pere i la comtessa Joana de Foix: rituals i ...

Joana de Foix (? - 1358), infanta de Foix i comtessa consort de Ribagorça (1331-1358), d'Empúries (1331-1341) i Prades (1349-1358).. Orígens familiars. Filla del comte Gastó I de Foix i la seva muller Joana d'Artois.. Núpcies i descendents. Es va casar al 12 de maig de 1331, a Castelló d'Empúries, amb Pere I d'Empúries, comte d'Empúries i Ribagorça.D'aquest matrimoni tingué quatre ...

L'Alqueria De La Comtessa - Directorio Loottis

«La historiografía medieval, entre la historia y la literatura» es un repaso apasionante de los contenidos y las formas que adoptó la escritura de la historia en la Edad Media.

LIBROS RELACIONADOS

El Arquero Verde.pdf

Gatos Calendario 2003 (Ref: Ai211n).pdf

Técnicas De Economía Y Publicidad.pdf

Ajedrez A La Luz De La Luna.pdf

La Filosofía Actual.pdf

El Guiñol. Obras Completo.pdf

Memorias (1725-1745).pdf

Escribir Television: Manual Para Guionistas.pdf

La Enfermedad Como Camino.pdf

Pelléas Et Mélisande.pdf

Cómo Redactar Un Curriculum En Una Semana.pdf

La Globalización Y Sus Crisis.pdf

El Real Monasterio De San Jerónimo.pdf