Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio PDF

ISBN
9788413031125
FECHA
2019
AUTOR(A)
Josep Ballester Roca
NOMBRE DEL ARCHIVO
Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,84 MB
El libro Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio en formato PDF. El libro Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio en formato MOBI. El libro Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Ballester Roca. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio Image
DESCRIPCIÓN
35è Premi d'Assaig Josep Vallverdú, 2018En aquest inici del segle XXI on sembla que tot l’espai de l’esfera terràqüia està mesurat, li hem posat nom i cognoms a cada continent, a cada illa, a cada mar, a cada vall o petit indret. Des de l’ínfim rierol de la selva amazònica a les dunes que canvien segons l’hàlit del vent en un desert de Tasmània. Viatjar es pot transformar en la confirmació d’un mapa que ratlla la perfecció, gràcies a la tecnologia, però també té el perill d’abandonar aquella empresa on la ruta, siga en la realitat o en la ficció, entre altres qüestions és descobrir, i encara més, descobrir-se a un mateix i a la resta d’éssers humans. Aquest periple és una revolta contra la pressa. El Google Maps ací no ens serveix. El turisme com el contrari, com l’oposició del viatger, d’aquell que observa amb calma. La literatura genera espai i l’espai genera creació. Aquest assaig intenta esbossar aquest trajecte tot passant pel filtre de la memòria i de l’escriptura.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'Arca De Noé: Fonts D'Aigua Paradísiaques

L'escriptor i filòleg Josep Ballester (Alzira, 1961) ha publicat a l'editorial Pagès el volum Atles d'aigua i de pedra. Cartografies de la creació, obra que va rebre el 35è Premi d'Assaig Josep Vallverdú que atorga l'Ajuntament de Lleida.

Notícies » Ajuntament de Lleida » Setmana cultural a ...

P. Pack Gruixa de glaç flotant format en glaçar-se l'aigua de mar i que en els mars polars és emportat per la deriva.. Pagoscopi Aparell per indicar la possibilitat de glaçada. És un psicròmetre al qual va unit un àbac o taula on està marcat el límit del perill de glaçada.. Paleoclimatologia Estudi del clima de les edats passades.. Pal·li o Pal·lium ...

LIBROS RELACIONADOS

Ojala Te Enamores Y Nuevos Textos De Por Escribir.pdf

El Arte De Medrar: Manual Del Trepador.pdf

Saborea Aragon. Guia De Turismo Rural Agroalimentario.pdf

Antología.pdf

La Vida Es Hoy..pdf

Londres 2012 (Guias Visuales).pdf

Cuerpo Ejecutivo: Especialidad De Administrativos De La Junta De Comunidades De Castilla-la Mancha: Cuestionario (Parte Ii: Ofimatica).pdf

Tratado De Bromatología.pdf

Tecnico En Peluqueria: Direccion Tecnico-artistica.pdf

Noticias Insólitas De La Prensa.pdf

Cenicienta (Cuentos Rosas Brillantes).pdf

Totes Les Preguntes Sobre Cristofor Colom - J.bilbeny - Dedicado - En Catalan.pdf

Resistencia De Materiales.pdf

Metodos Numericos Con Software Libre: Maxima.pdf

La Dignidad De La Persona Desde La Filosofia Del Derecho (Cuadern Os Bartolome De Las Casas Nº 26).pdf