Calaveres Atonites PDF

ISBN
9788482643281
FECHA
2001
AUTOR(A)
Jesus Moncada Estruga
NOMBRE DEL ARCHIVO
Calaveres Atonites.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,61 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Calaveres Atonites en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Calaveres Atonites en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Calaveres Atonites en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Calaveres Atonites Image
DESCRIPCIÓN
Quan Mallol Fontcalda, un jove advocat barceloní, puja al tren, la informació que té sobre Mequinensa, la població a la qual es dirigeix per ocupar-hi la plaça de secretari del jutjat de pau, és més aviat escassa. El mapa que ha consultat no és gaire expressiu: el puntet arraulit a la confluència de lEbre amb el Segre no presenta cap tret remarcable en lensopiment general, cartogràfic i tot, de la dècada dels cinquanta. Això, al Mallol, ja li va bé. Vol un indret tranquil, amb moltes hores mortes que li permetin preparar amb calma unes oposicions a ladministració de justícia. Tanmateix, quan aconsegueix arribar a Mequinensa després dun viatge caòtic, comprova que no és, ni de bon tros, loasi que ell imaginava. Com pots dedicar-te a lestudi en una vila on, segons la senyora Caietana de Móra, Franco va perdre la guerra, el jutge Crònides administra justícia acompanyat del seu gos, lapotecari capta la teoria de la relativitat mentre despatxa una cataplasma, la tripulació dun llaüt té problemes metafísics a lombra dunes acàcies o Penèlope Valldabó canta la canya per correu a un cardenal de la cúria romana?

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Calaveres atònites - Jesús Moncada | Grup62

CALAVERES ATONITES de JESUS MONCADA ESTRUGA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Calaveres atònites by Jesús Moncada · OverDrive (Rakuten ...

Libro Calaveres Atonites PDF Twittear Quan Mallol Fontcalda un Barceloni jove Advocat, manda que el tren, la informació que el té Mequinenza en la població la qual es dirigeix por llenar-hi plaza de la secretari jutjat de Pau, és més Aviat escassa.

LIBROS RELACIONADOS

A Las 10 En Casa.pdf

Fundamentos De Análisis Moderno.pdf

La Princesa Pavo Real. Cuentos Populares Chinos.pdf

Al Servicio De Quien Me Quiera - Giorgio Scerbanenco.pdf

Pensamientos De Mi Jardín.pdf

El Palau De Vidre.pdf

Historias De Padre Pío.pdf

Millones De Estrellas.pdf

Teoremas De Configuracion.pdf

Balano.pdf

La Vera Cruz.pdf

Silueta Folklorica De Andalucia.pdf

Arlotadas.pdf

Le Clothing Label Book.pdf

Jorge Beristayn.pdf

El Asesino Temporal.pdf