Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) PDF

ISBN
9788472461734
FECHA
2020
AUTOR(A)
Merce Balada
NOMBRE DEL ARCHIVO
Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,20 MB
Descubre el libro de Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) con inmaswan.es. Lea el PDF de Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) y otros libros de Merce Balada.
Inmaswan.es Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) Image
DESCRIPCIÓN
Isidre Mompart, Lluís Ballera, Jaume Oller, Alfonso Barrera, Ricardo Fernández—Ricardito—o Josep Blanch són noms que, en el seu moment, van colpir Barcelona amb les seves actuacions criminals. Per als seus assassinats van utilitzar diverses armes, com ara pistoles i punyals, però sobretot planxes, aquelles planxes de ferro que s’escalfaven sobre la cuina econòmica, contundents i pesants, a l’abast de tothom.Els noms de les víctimes també van esdevenir famosos. Alguns, com Lolita Bernabeu o Benvingut Funes, eren personatges anònims. D’altres, com els germans Badia o Josep Maria Planes, en canvi, eren molt coneguts per les seves activitats públiques, però això no els va evitar de patir una mort violenta.De motivacions n’hi havia tantes com vulgueu, com també misteris que semblaven insondables i que la ciutadania, atesa la passivitat policial, intentava resoldre.
Esgarrifa’t amb els fets, uneix-te al grup i prova de treure’n l’entrellat com si fos un joc, el de la vida i la mort.El pas del temps ens dona l’oportunitat de conèixer-ne el desenllaç.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tratado De Grafistica Y Documentoscopia (2 Vol). Diz ...

BARCELONA EN NEGRE. CRIMS I CRIMINALS (1890-1956) BALADA, MERCÈ Isidre Mompart, Lluís Ballera, Jaume Oller, Alfonso Barrera, Ricardo Fernández —Ricardito— o Josep Blanch són noms que, en el seu moment, van colpir Barcelona amb les seves actuacions criminals.

BARCELONA EN NEGRE. CRIMS I CRIMINALS (1890-1956) : Agapea ...

Mercè Balada publica 'Barcelona en negre. Crims i criminals (1890-1956)' elpuntavui.cat. Morts a la planxa. Mercè Balada publica 'Barcelona en negre. Crims i criminals (1890-1956)' Mercè Balada publica 'Barcelona en negre. Crims i criminals (1890-1956)'

LIBROS RELACIONADOS

Las Grandes Montañas Del Mundo.pdf

Ontología De La Existencia Histórica.pdf

Los Caimanes.pdf

Policia Local: Repertorio De Casos Practicos.pdf

Jose Sanchis Sinisterra L'espai Fronterer.pdf

El Viajador Sensible.pdf

Si Mañana Despierto Y Otros Poemas.pdf

Ranger S Apprentice 9: Halt S Peril.pdf

Consigue Una Memoria De Elefante.pdf

Codigo De Leyes Civiles Generales 2007.pdf

El Decomiso Transfronterizo De Bienes.pdf

Bioquímica Médica.pdf

El Nuevo Diccionario De Marketing.pdf

Mi Tío Teo.pdf

La Biblia En 365 Nararciones.pdf

Gestion De Empresas Informativas.pdf

Libro De La Vida.pdf