L’efímer I L’etern PDF

ISBN
9788417050436
FECHA
2018
AUTOR(A)
Vicent Penya I Calatayud
NOMBRE DEL ARCHIVO
L’efímer I L’etern.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,24 MB
El libro L’efímer I L’etern en formato PDF. El libro L’efímer I L’etern en formato MOBI. El libro L’efímer I L’etern en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vicent Penya I Calatayud. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es L’efímer I L’etern Image
DESCRIPCIÓN
L’efímer i l’etern, la quotidianitat i l’afany de perpetuació, la fugacitat i la infinitud, la vida i la mort. Sobre la llum excelsa, algunes paradoxes que observa el poeta. La magnitud del no-res, la vigília del somni, el brogit i lafúria, incerta glòria. Però, a més a més, allò que s’hi juga el poeta. El discerniment de la fi, un firmament de lleugeresa, els treballs perduts, mirall trencat, l’escac i mat. Mentrestant, l’èpica d’una gesta, cants de sirena, la pols va fent camí i la impuresa, al descobert.L’efímer i l’etern, la quotidianitat i l’afany de perpetuació, la fugacitat i la infinitud, la vida i la mort. Sobre la llum excelsa, algunes paradoxes que observa el poeta. La magnitud del no-res, la vigília del somni, el brogit i lafúria, incerta glòria. Però, a més a més, allò que s’hi juga el poeta. El discerniment de la fi, un firmament de lleugeresa, els treballs perduts, mirall trencat, l’escac i mat. Mentrestant, l’èpica d’una gesta, cants de sirena, la pols va fent camí i la impuresa, al descobert.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L?Efímer I L?Etern (Penya I Calatayud, Vicent) | Libro ...

La presentación del libro L'efímer i l'etern tendrá lugar el jueves 27 de septiembre a las 19:30 horas en el Aula 2 del Centro Cultural Mario Monreal. Participarán Antoni Gómez, periodista y poeta, José Manuel Tarazona, concejal de Cultura del Ayuntamiento de Sagunto y el autor del libro, Vicent Penya.

L?efímer i l?etern

En L'efímer i l'etern, el poeta, més madur, amb un domini clar del seu ofici, es mostra més que mai com el subjecte del poema.De vegades ens parla amb un cert to sorneguer, altres apassionat, sovint amb tendresa i també amb una honestedat directa i crua sobre la fugacitat de la vida i com ens deixem arrossegar d'una manera covarda per la quotidianitat provocada per un sistema que ens ...

LIBROS RELACIONADOS

Chet Baker: Rebel At Work (Comic + 2 Cd).pdf

Reencuentro Con Su Enemigo.pdf

El Gran Atlas Del Pequeño Aventurero (Cd-rom).pdf

Decoración De Vidrio.pdf

Andalucia Rough Guide (6th Edition).pdf

Conversaciones Con La Joven Filosofia Española - Javier Garcia Sanchez - 1ª Ed.pdf

Spain´s Road To Empire. The Making Of A World Power 1492-1763.pdf

El Canario Rojo (Canarios De Color).pdf

El Principe Valiente Nº24.pdf

Pediatria. Primer Contacto Con La Especialidad.pdf

365 Días Para Conocer La Historia De México..pdf

New Excalibur Nº 3: Los Ultimos Dias De Camelot.pdf

Organizacion Empresarial Y De Recursos Humanos. Certificado De Pr Ofesionalidad. Operaciones Auxiliares De Servicios Administrativos Y Generales. Familia Profesional Administración Y Gestión.pdf

Ichigo-ichie: Fes De Cada Instant Un Moment ÚNic.pdf