Memories De Pedro Flores: A La Recerca De L Ideal Anarquista PDF

ISBN
9788487618741
FECHA
2003
AUTOR(A)
Jaume (Ed.) Serra I Carne
NOMBRE DEL ARCHIVO
Memories De Pedro Flores: A La Recerca De L Ideal Anarquista.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,24 MB
Descubre el libro de Memories De Pedro Flores: A La Recerca De L Ideal Anarquista con inmaswan.es. Lea el PDF de Memories De Pedro Flores: A La Recerca De L Ideal Anarquista en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Memories De Pedro Flores: A La Recerca De L Ideal Anarquista y otros libros de Jaume (Ed.) Serra I Carne.
Inmaswan.es Memories De Pedro Flores: A La Recerca De L Ideal Anarquista Image
DESCRIPCIÓN
Pedro Flores va escriure les seves membries entre els anys 1982 i 1984 quan vivia retirat a Águilas (Murcia). Son escrites en llengua castellana, en un estil planer. Amb elles volia reviure la seva vida. El lector ni podra veure la trajectória personal d'un treballador immigrat que es va formar en les lluite¡ socials de la Manresa industrial deis anys republicans. La seva vida va anar estretament lligada al moviment anarcosindicalista i al nucli de companys afins. A través de les seves pagines es van desgranant les vivéncies de la revolució i deis fronts de guerra, de la retirada i deis camps de concentrado francesos, la lluita al maquis, també la duresa de la vida de Vexili a Lió, les divisions entre els mateixos exiliáis. Ifinalment el seu retorn un cop caiguda la dictadura. Flores ens explica els fets pero també vol explicar-ne les causes, alió que movia els seus protagonistes. En la seva visió dona un ciar protagonisme a la gent semilla que a través de la seva lluita, sovint anónima i desconeguda, ha anat forjant la historia.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Gavilla Verde | Bibliografía «No Ficción»

51 Flores Martínez, Pedro (1915-2001), Memòries de Pedro Flores. A la recerca de l'ideal anarquista, edició de Jaume Serra i Carné, Manresa, Centre d'Estudis del Bages-Generalitat de Catalunya-Arxiu Històric Comarcal de Manresa ... 151 Flores Martínez, Pedro (1915-2001), Las luchas sociales en el Alto Llobregat i Cardoner.

Institut Ramon Muntaner

MEMORIES DE PEDRO FLORES: A LA RECERCA DE L IDEAL ANARQUISTA [JAUME (ED.) SERRA I CARNE] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Pedro Flores va escriure les seves membries entre els anys 1982 i 1984 quan vivia retirat a Águilas (Murcia). Son escrites en llengua castellana

LIBROS RELACIONADOS

Cocineros Junta De Comunidades De Castilla-la Mancha: Cuestionari O.pdf

Tecnologia Industrial 1 (Bachillerato).pdf

El Anillo Del Nibelungo Nº 2.pdf

Precio De La Construccion Centro 2004 (4 Vols.).pdf

Rutas Para Descubrir: La Montaña Palentina.pdf

La Celestina.pdf

Alma De Lorca.pdf

Citocromo P-450.pdf

Los Poemas Del Indio Juan Diego.pdf

Historia Del Mundo Moderno I - El Renacimiento 1493-1520.pdf

Enciclopedia Labor Vi. Lenguaje Y Matemáticas.pdf

Cuaderno Del Alumno Atencion Higienico-sanitaria De Las Personas Dependientes En El Domicilio: Formacion Para El Empleo.pdf