La Meva Roba PDF

ISBN
9788424662134
FECHA
2003
AUTOR(A)
Lotta Persson
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Meva Roba.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,73 MB
Descubre el libro de La Meva Roba con inmaswan.es. Lea el PDF de La Meva Roba en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Meva Roba y otros libros de Lotta Persson.
Inmaswan.es La Meva Roba Image
DESCRIPCIÓN
Llibre només d'il·lustracions que permeten a l'infant de crear-se la seva pròpia història. La meva roba és un llibre molt divertit que permetrà els més petits de la casa inventar la seva història. Fet amb imatges molt originals i de colors llampants.Un nadó molt bufó ensenyarà als infants la seva roba: els bolquers, una samarreta, un jersei i un bonic barret. D’aquesta manera, els nens aprendran a reconèixer tots aquests objectes i vosaltres els haureu d’ensenyar com es diuen.La meva roba és un llibre ideal perquè els adults ensenyeu als vostres fills a aprendre gaudint.Llibre recomanat per a nens a partir d’un any.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Albiol: "La meva dona té una urna que utilitza per a la ...

"La meva roba li quedava bé i l'ajudava a cridar l'atenció", explicava ahir el dissenyador japonès, de 73 anys, al Museu del Disseny de Barcelona, en una conferència programada en el marc de l'exposició David Bowie is, una completa panoràmica sobre el polifacètic músic que es pot veure fins al 25 de setembre.

No vull més forats a la meva roba! - PREVENCONTROL

21 abr. 2019 - Explora el tablero de onasilvia "La meva roba preferida..." en Pinterest. Ver más ideas sobre Ropa, Moda estilo y Moda.

LIBROS RELACIONADOS

El Hogar De Los Pequesolos.pdf

La Cartuja De Parma.pdf

Karma, La Oportunidad De La Vida.pdf

Desmadre En Tailandia.pdf

Donde Las Diablas Bailan Boleros.pdf

Descredito Del Heroe; Manual De Infractores.pdf

Fuente Serena.pdf

La Sociedad Despolitizada.pdf

La Costurera Mística De París.pdf

Hollywood. Los Oscars / 1.pdf

Los Secretos De La Diosa.pdf

Los Melendy De Seattle.pdf

Paradojas Psicoanáliticas.pdf

Liga De La Justicia De América Núm. 11 (Renacimiento).pdf