Les Llegendes Del Che PDF

ISBN
9788476604236
FECHA
1998
AUTOR(A)
Miquel Ferra
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Llegendes Del Che.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,67 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Llegendes Del Che en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Les Llegendes Del Che en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Llegendes Del Che en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Les Llegendes Del Che Image
DESCRIPCIÓN
Ernesto Guevara, el Che, és un dels personatges mítics i alhora reals més representatius de tot el segle XX. La forta personalitat d’aquest guerriller, lluitador i idealista, i el misteri que envolta la seva biografia, han fascinat generacions senceres i han alimentat la imaginació d’un poble que encara avui somia amb la llibertat. Des de la seva mort prematura, han sorgit tot un seguit de llegendes i contarelles populars entorn de l’heroi revolucionari que pagà amb la vida els seus somnis de profeta alliberador i visionari. A través d’una tasca intensa d’aprofundiment en les arrels populars cubanes, l’autor ha pogut recollir algunes d’aquestes històries fantàstiques, i sovint èpiques, que ens parlen d’un Che rebel i alhora humanitari. Amb una destra combinació dels elements històrics i de la ficció literària, Miquel Ferrà ens porta per camins socialment deprimits d’Hispanoamèrica on cada llegenda és un clam que exigeix la solidaritat del món, un panorama humà que l’escriptor, aquí convertit en modern rondallaire, coneix de primera mà. La càrrega emocional dels textos es veu reforçada amb les imatges més representatives del Che Guevara realitzades per Alberto Korda.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Che Guevara: El Cuerpo y la Leyenda - Documental ...

Normalmente, este libro te cuesta EUR 9,99. Aquí puede descargar este libro en formato PDF gratis sin necesidad de gastar dinero extra. Haga clic en el enlace de descarga a continuación para descargar el PDF de La Máquina de Matar: Biografía definitiva del Che Guevara (Biografías) de forma gratuita.

PDF Viatge a través de llegendes i cançons

Ernesto Guevara, el Che, és un dels personatges mítics i alhora reals més representatius de tot el segle xx. La forta personalitat d'aquest guerriller, lluitador i idealista, i el misteri que envolta la seva biografia, han fascinat generacions senceres i han alimentat la imaginació d'un poble que encara avui somia amb la llibertat. Des de la seva mort prematura, han sorgit tot un seguit de ...

LIBROS RELACIONADOS

La Fractura Militar A La Guerra Civil (1936-1939).pdf

Arquitectura Popular Extremeña: Segunda Monografia De Estudios De Arte.pdf

Ensayos Sobre El Apocalipsis.pdf

Esquitx. Nº176 (A). El Petit Vaixell. Suplement D´en Patufet.pdf

El Rellotge De La Masia (Estira I Mira).pdf

Terapéutica Ocupacional En Rehabilitación.pdf

Feminals.pdf

Diccionario Bilingüe De Computación.pdf

Cardiología Clínica Y Enfermedades De Los Vasos.pdf

Dioscórides (Edición Facsímil).pdf

L Onze De Setembre.pdf

Duoda Comtessa De Barcelona.pdf

Albayzín Solar De Reyes.pdf

Una Desolación.pdf

Arte De Galicia Y Norte De Portugal.pdf

Camino De Guerreros, Codigos De Reyes.pdf

Obra Completa 1.pdf