Lawn Tennis PDF

ISBN
9788427321649
FECHA
2005
AUTOR(A)
Salvador Company
NOMBRE DEL ARCHIVO
Lawn Tennis.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,53 MB
El libro Lawn Tennis en formato PDF. El libro Lawn Tennis en formato MOBI. El libro Lawn Tennis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Salvador Company. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Lawn Tennis Image
DESCRIPCIÓN
L’elegància, la precisió, la sofisticació i el refinament són les característiques principals de la prosa de Salvador Company, i constitueixen les senyes d’identitat d’una escriptura que, amb aquest Lawn Tennis, s’endinsa amb exigència pel territori dels matisos. L’autor ens proposa aquí quatre relats que basculen entre la ironia i el drama, entre la melanconia i el sarcasme, entre la meticulosa pintura d’atmosferes i la rica profunditat psicològica dels personatges, entre una lleu tremolor emocional i una certa serenitat estoica, fins a esdevenir peces modèliques d’una forma d’entendre la literatura en què la preocupació per l’estil ocupa una meitat de la tasca de l’escriptor. L’altra meitat consisteix en una no menys fonda preocupació d’ordre moral que converteix l’exploració de l’ànima humana en el tema –i alhora l’objectiu- principal de l’obra de Salvador Company. És per aquest motiu que les quatre històries contingudes a Lawn Tennis admeten un mateix resum argumental. La catàstrofe de la Guerra Civil espanyola, i sobretot els densos silencis i els oblits voluntaris o involuntaris que s’han generat al seu voltant, són revisats i posats en qüestió des del moment actual per uns personatges que senten l’afany de reconstruir la veritat sobre el passat per poder entendre millor el seu present. Una partida de tennis sobre herba interrompuda pel vendaval de la història, una senyora diputada que descobreix que ja no pot continuar més amb la comèdia parlamentària, una víctima de la por, l'estraperlo i la casualitat o un suïcida que deixa una bella i dolorosa herència, són uns dels tants possibles punts de partida per a aquests relats commovedors i admirables, que, alhora que ens interpel·len sobre la nostra pròpia vida, ens obsequien amb els alts plaers de la bona literatura.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Modern lawn tennis: Amazon.es: Lili De Alvarez: Libros

Wimbledon Lawn Tennis Championships From 28 junio 2021 to 11 julio 2021. An aerial view of the grounds overlooking Wimbledon on day one of The Championships 2015 at The All England Lawn Tennis Club. Image courtesy of: AELTC/Bob Martin.

Mosman Lawn Tennis Club - Lawn Tennis in Mosman

There may be arguments as to what particular form of tennis one is teaching, whether it is lawn tennis or court tennis. Del . Hansard archive. It waxed indignant about the shortage of covered and all-weather courts and on the poor lawn tennis facilities generally. Del . Hansard archive.

LIBROS RELACIONADOS

Teoría Económica Superior Ii(macroeconomía) U.d.i.pdf

Memorias De Una Cubanita Que Nacio Con El Siglo.pdf

Zut Nº 7.pdf

Tecnicas Grupales.pdf

El Poder Y Sus Hombres.pdf

Animales (Facil Y Divertido).pdf

Novela Historica - Muchnick Editores (9 Titulos) (Ofertas Maceda).pdf

Tratados Como Bestias - Zila Rennert.pdf

Sistemas De Informacion Gerencial (4ª Ed.).pdf

Estatutos De Las Sociedad Unión Industrial.pdf

Pasos Sobre Cristal.pdf

Tecnicos De Grado Medio De Informatica De La Junta De Andalucia: Temario (Vol. I).pdf

Aranjuez Y La Vega Del Tajo.pdf

Segovianos De Perfil.pdf

El Libro De Los 1001 Porques: Como, Cuando, Donde, Quien.pdf

Jornadas Sobre Leasing De Inmuebles.pdf