El Risc Més Gran PDF

ISBN
9788416743445
FECHA
none
AUTOR(A)
Laura Pinyol
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Risc Més Gran.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,35 MB
Descubre el libro de El Risc Més Gran con inmaswan.es. Lea el PDF de El Risc Més Gran en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Risc Més Gran y otros libros de Laura Pinyol.
Inmaswan.es El Risc Més Gran Image
DESCRIPCIÓN
La Júlia, una dona de trenta-quatre anys i mare de dos fills, es trasllada a viure a Prat de Comte, a la Terra Alta. Ho fa després d’una trencadissa emocional i amb la sensació d’haver quedat atrapada en una teranyina que els altres han teixit per a ella. Lluny de ciutat, la Júlia ha d’aprendre a conjugar la seva vida amb els buits que han deixat les persones que s’estima —la mare carismàtica, el marit distanciat, l’amant esquívol, la seva amiga Tona—, endreçar els records i sobreposar-se a les incerteses.El risc més gran és una novel·la de fugida i afirmació, en la que l’abisme de la incomunicació està sempre a un pam del camí que recorren els seus protagonistes.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El risc més gran eBook por Laura Pinyol i Puig ...

El risc més gran és una novel·la de fugida i afirmació, en la qual l'abisme de la incomunicació està sempre a un pam del camí que recorren els protagonistes. Laura Pinyol ens proposa, mitjançant la mirada serena i rebel de la Júlia, un viatge a les profunditats de les relacions sentimentals.

"El risc més gran de l'escoltisme és pensar que allò que ...

ACN Barcelona.-La periodista Laura Pinyol ha publicat recentment la seva primera novel·la 'El risc més gran' (Amsterdam), que arrenca amb la seva protagonista, la Júlia, anant a viure a Prat del Comte (Terra Alta) amb els seus dos fills després d'una trencadissa emocional. En declaracions a l'ACN, l'autora ha destacat que la novel·la té dos … Continue reading Laura Pinyol ...

LIBROS RELACIONADOS

En Dani I Els Dinosaures Diuen: Aaahhh !.pdf

Mentes Poderosas 2: Nunca Olvidan (Nueva Edicion).pdf

Del Arte De Llamarse Pepe. Ilustraciones De Mingote.pdf

Siete Días Para Morir.pdf

Regimen Presupuestario Entes Locales.pdf

Warhol Sobre Warhol.pdf

Guia Esoterica De La Catedral De Sevilla (2ª Ed. Amp.).pdf

L'home Dels Meus Somnis.pdf

Ramo De Coplas Y Caminos: Un Viaje Flamenco De Pedro Lopeh.pdf

Memento Social 2007.pdf