Mort A Les Cunetes (1939) PDF

ISBN
9788496103894
FECHA
2005
AUTOR(A)
Albert Fabrega
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mort A Les Cunetes (1939).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,19 MB
Descubre el libro de Mort A Les Cunetes (1939) con inmaswan.es. Lea el PDF de Mort A Les Cunetes (1939) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mort A Les Cunetes (1939) y otros libros de Albert Fabrega.
Inmaswan.es Mort A Les Cunetes (1939) Image
DESCRIPCIÓN
Una denúncia contundent de la barbàrie i la repressió de les tropes franquistes En circumstàncies tèrboles van ser afusellats nou republicans la mitjanit del 9 de febrer de 1939. El testimoni d’un supervivent, Josep Nin, ha permès reconstruir aquesta tràgica història. Albert Fàbrega posa al descobert les fosses silenciades pel règim franquista. Una denúncia contundent de la barbàrie i la repressió de les tropes franquistes Mort a les cunetes (1939) Al llarg de l’ocupació de Catalunya les tropes franquistes van posar en marxa una autèntica maquinària de repressió sistemàtica. Els intel·lectuals, sindicalistes i polítics del bàndol derrotat van ser empresonats, torturats o executats (la majoria sense judici previ). Sovint les persones que s’adherien a l’exèrcit guanyador van esdevenir delators i informadors sobre les activitats polítiques dels seus veïns durant els anys de guerra. L’objectiu era clar: eliminar físicament qualsevol mena de dissidència política futura i implantar la ideologia oficial. Albert Fàbrega recupera de l’oblit «Els fets de Súria»: l’afusellament de nou republicans –detinguts sense acusacions polítiques clares– que van ser trets la mitjanit del 9 de febrer de 1939 de la presó de Manresa. Un d’ells, Josep Nin, va sobreviure i això ha permès reconstruir aquella història tràgica, que esdevé un testimoni de gran valor per a la memòria d’aquells anys, dominats pel terror i la por del nou règim.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

"La teta lisa", "mort a les cunetes" i "ens ha caigut la ...

L'obra 'Mort a les cunetes' arriba aquest dissabte al Casal de Vilafranca El Casal acollirà aquest dissabte 15 de febrer a la Sala 1 de l'edifici del carre Migdia l'espectacle 'Mort a les Cunetes', un homenatge a les víctimes de la repressió franquista.

'Mort a les cunetes' torna a l'Aurora coincidint amb el ...

Mort a les Cunetes. 533 likes. De David Pintó i Joan Valentí. David Pintó, direcció Joan Valentí "Nan", actor Martí Marsal, músic Albert Pascual "Pascu", espai escènic, vestuari i atrezzo

LIBROS RELACIONADOS

Sandman Núm. 1 (2a Edición).pdf

L Aventura Sideral Del Rei Tito (6ª Ed.).pdf

Gastronomia Festes I Tradicions A Catalunya.pdf

Las Mocedades Del Cid - Encuadernado En Tela Editorial, Lomo, Con Dorados Y Tejuelo.pdf

Administrativos Corporaciones Locales De La Comunitat Valenciana. Temario Vol. I.pdf

Vocabulari Basic Fisiologia Animal (Catala-castella-angles).pdf

Pack Salud Total (Ofertas Optima).pdf

Alerta Roja: Boyero.es: Los Chats De Carlos Boyero.pdf

Vanguardia Dossier Especial Nº 10 Terror Global Del 11-s Al 11-m.pdf

Tom &Amp; Jerry (Stick &Amp; Color).pdf

Freakonomics.pdf

Manos De Topo.pdf

Las Princesas Tambien Se Tiran Pedos.pdf

Fundamentacion De La Metafisica De Las Costumbres.pdf

Is - Masakazu Katsura - Volumen Iii.pdf

Magia Café.pdf

El Lobo Solitario Y Su Cachorro 6.pdf

Psicomotricidad: Desarrollo Psicomotor En La Infancia.pdf

Akhenaton Y Nefertiti. La Pareja Solar.pdf

Tom And Jerry Nº 5 (Stick &Amp; Puzzle).pdf