Les Possessions De Mallorca PDF

ISBN
9788496608320
FECHA
2009
AUTOR(A)
Tomas Vibot
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Possessions De Mallorca.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,13 MB
Descubre el libro de Les Possessions De Mallorca con inmaswan.es. Lea el PDF de Les Possessions De Mallorca en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Possessions De Mallorca y otros libros de Tomas Vibot.
Inmaswan.es Les Possessions De Mallorca Image
DESCRIPCIÓN
A Mallorca el concepte possessió forma part de l'univers quotidià i no ofereix dubtes, tot i les radicals transformacions contemporànies de l'àmbit rural. Amb aquest mot es designen les grans porcions de terra pertanyents a un propietari destinades a l'explotació agropecuària i administrades des d'un petit nucli d'edificacions anomenades les cases. Aquest terme és equivalent (o millor dit, molt semblant) al de lloc de Menorca, mas o masia al Principat de Catalunya, al de Cortijo d'Andalusia o Pazo a Galícia. La selecció continguda en aquest primer volum no ha estat atzarosa, segueix un pla preconcebut. Les vint-i-cinc finques aquí ressenyades no responen a una unitat geogràfica (com pot ser la municipal o comarcal) o a una pertinença històrica d'un determinat estament social (com ara el braç noble o la mà major rural). El criteri de selecció s'ha establert contemplant el màxim d'exemplars possibles de possessions, tant pel que fa a l'arquitectura, el tipus de conreu o la vinculació a alguna determinada classe social. (Profusament il·lustrat amb fotografies a color i una detallada i minuciosa descripció sobre l'edificació, la seva història, i el seu entorn.)

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les possessions - Llucia Ramis -5% en libros | FNAC

Les possessions de la Serra de Tramuntana es situaven en llocs on aflorava la roca i des de les que hi havia àmplies vistes. Les de les zones més planes es construïen una mica més altes que els terrenys de cultiu, buscant sempre la proximitat a les conques pluvials, la millor orientació solar i, si és possible, a l'abric de vents enutjosos.

Ruta de las Possessions mallorquinas protegidas - Turismo ...

Segura, Miguel (1989) Possessions de Mallorca (en catalán) Volumen 3 Palma de Mallorca: Teix. Valero Martí, Gaspar (2013) Les possessions de la Serra de Tramuntana (en catalán) Palma: Editorial Olañeta. Vibot, Tomás (2006) Les possessions de Mallorca (en catalán) Volumen 1 Pollensa: El Gall ISBN 9788496608320.

LIBROS RELACIONADOS

Discurso, Poder Y Subjetividad.pdf

Esas Cosas.pdf

Proyecto Atlante (Coleccion Atlante Nº 1) Propuesta De Ejercicios Para Los Estandares De Rendimiento De Lengua Castellana (Educacion Primaria).pdf

Interrogantes En Torno A La Fe.pdf

Un Globito.pdf

Rebeca/la Posada De Jamaica.pdf

Las Corrientes Oceanicas (Premio Internacional De Novela Luis Ber Enguer 2006).pdf

1954 Los Amantes De Teruel - Hartzenbusch.pdf

Estudis Sobre El Turisme A Eivissa I Formentera.pdf

Cuerpo Auxiliar De La Administracion De La Comunidad Autonoma De La Rioja: Temario.pdf

Geografía Universal Vol I.pdf

Un Deseo Muy Especial.pdf

(Pe) Todo Lo Que Tienes Que Saber Con Atrapa Un Millon.pdf

Analisis Y Planificacion Financiera De La Empresa.pdf

Volaverunt.pdf

La Etiqueta Y El Comportamiento En La Mesa.pdf

Promesa De Pasion.pdf

Austria (Guias Visuales) (2ª Ed.).pdf

Crea Y Estampa.pdf

Cartas Mindfulness.pdf