Alt Risc PDF

ISBN
9788429753844
FECHA
2004
AUTOR(A)
Ken Follett
NOMBRE DEL ARCHIVO
Alt Risc.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,83 MB
El libro Alt Risc en formato PDF. El libro Alt Risc en formato MOBI. El libro Alt Risc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ken Follett. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Alt Risc Image
DESCRIPCIÓN
El dia D sacosta. Encara no se sap a on ni quan, però els alemanys estan convençuts que serà aviat. La Felicity Clairet és una de les agents més bones de la unitat encarregada de les operacions de sabotatge al nord de França. A la Felicity li consta que lhabilitat dels alemanys de frustrar latac dels aliats depèn de les seves línies de comunicació. Però, quan ella i el seu marit, líder de la resistència, intenten portar a terme un atac directe que acaba fent fallida, tot el que lenvolta va a pitjor. El seu grup està destruït, el seu marit ha desaparegut, els seus superiors ja no confien en ella... Ha de buscar una sortida nova: un grup exclusivament femení i no professional serà reclutat i entrenat en qüestió de dies. Tenen la missió dinfiltrar-se a la central telefònica davant dels nassos dels nazis, però el que no saben és que els alemanys les estanesperant.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Alt risc. - Marc Serra - Versio Rac1 | Facebook

Acció trepidant. Una missió d'alt risc protagonitzada per sis dones valentes que treballen com a agents secrets durant la Segona Guerra Mundial. El dia D s'acosta. Encara no se sap on ni quan serà, però els alemanys estan convençuts que no falta gaire.

Alt risc - Megustaleer

2 La reincidència en les excarceracions d'alt risc (2010-2013) 3. 3 Per què es fa la recerca? Per conèixer les característiques dels interns excarcerats d'alt risc i les seves peculiaritats en comparació amb la població general penitenciària Per conèixer la taxa de reincidència de les persones excarcerades d'alt risc

LIBROS RELACIONADOS

Guia De Procedimientos Clinicos.pdf

Lanzarote.pdf

Dios Nos Salva Por Jesucristo.pdf

Fundamentos De Oftalmologia Veterinaria (4ª Ed.).pdf

Hablando De Inventos: 16 Proyectos Para Ciencias De La Naturaleza Y Tecnologia.pdf

Juan Pablo Ii Enseñanzas Al Pueblo De Dios.pdf

Materiales De Produccion En Artes Graficas.pdf

Actuaciones Basicas En Primeros Auxilios: Como Actuar En Las Emer Gencias Medicas En Casa, En La Calle, En El Trabajo O En La Escuela.pdf

Asp.net Con Ajax.pdf

Giftwrap: French Provincial.pdf

Jesus Desenterrado.pdf

La Ciudad De N.pdf

Psicopatología Y Agentes Biológicos.pdf

Sistema De Derechos Fundamentales (4ª Ed.).pdf

Turgueniev - El Pesador De Almas.pdf

Bendición De La Tierra.pdf

Hechos Y Viajes Del Santoñes Juan De La Cosa.pdf

Bibliotecas En Centros De Enseñanza Musical En España.pdf

Genetica Al Dia - A.sanchez Cascos Y Cols..pdf