L Elmer PDF

ISBN
9788448823290
FECHA
2018
AUTOR(A)
David Mckee
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Elmer.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,11 MB
Descubre el libro de L Elmer con inmaswan.es. Lea el PDF de L Elmer en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Elmer y otros libros de David Mckee.
Inmaswan.es L Elmer Image
DESCRIPCIÓN
La meravellosa història del nostre estimat elefant multicolor: L'Elmer.L'Elmer, l'elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut mésde 8 milions d'exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre alsnens valors positius com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, especialment, la celebració de les diferències.L'Elmer no és com els altres elefants del ramat. Encara que sembliimpossible, és un elefant de mil colors: verd, blau, rosa, blanc,groc... Impressionant!, oi? Però a l'Elmer no l'hi fa ni gota de gràciaser així, més aviat està fart de ser diferent; així que undia decideixescapar-se del ramat i cercar un remei per poder ser del mateix colors que els altres...L'Elmer és l'elefant més estimat pels nens. I és que a la selva no hiha cap altre com ell: les seves coloraines el fan diferent de tots elsaltres. Amb les seves divertides històries, ideals per llegir en família, aprendrem que tots nosaltres som tan especials com ell.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La gran família de l'Elmer - Megustaleer

La meravellosa història del nostre estimat elefant multicolor: L'Elmer. L'Elmer, l'elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut més de 8 milions d'exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre als nens valors positius com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, especialment, la celebració de les diferències.

L'ELMER I LA ROSA : Agapea Libros Urgentes

Elmer Automoción, S.L. C/. del Vidre, 14 - Pol. Ind. El Foix | 43720 L'ARBOÇ (Tarragona) | SPAIN Tel. +34 977 186 382 | Fax +34 977 187 103 | [email protected] ...

LIBROS RELACIONADOS

El Espíritu Del Regeneracionismo.pdf

Bkt5e Las Mujeres De Cesar (Letra Grande).pdf

John Lord: Opus 2.pdf

La Superstición, Sucedáneo De La Fe.pdf

Cigarreras Madrileñas: Trabajo Y Vida (1888-1927).pdf

Marcapaginas Puntos De Libro Mom Sol Y Estrella (Metal) (Coleccio N Antiguos Azulejos Españoles).pdf

Desde Los Simios Hasta Nosotros.pdf

El Jardín De Los Enigmas.pdf

Lingüistica.pdf

Novela De Clan: Tremere.pdf

Modelos Y Dibujos Industriales Y Artísticos Nº 2716.pdf