Les Paradoxes De La Innovacio Educativa PDF

ISBN
9788494985775
FECHA
2019
AUTOR(A)
Miquel (Coord.) Martinez Martin, Anna (Coord.) Jolonch I Anglada
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Paradoxes De La Innovacio Educativa.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,50 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Paradoxes De La Innovacio Educativa en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Les Paradoxes De La Innovacio Educativa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Paradoxes De La Innovacio Educativa en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Les Paradoxes De La Innovacio Educativa Image
DESCRIPCIÓN
L’escola es transforma perquè la societat es transforma. Si l’escola can­via és perquè canvien els alumnes i la seva manera d’aprendre. Tot esdevé d’una manera tan accelerada que massa sovint l’educació va al darrere.Ja fa un cert temps que vivim no pas en una època de canvis, sinó en un canvi d’època. En el món de l’educació, canviar l’escola per respondre als nous reptes esdevé un imperatiu. Els darrers anys la innovació educa­tiva ha emergit amb força en els discursos i l’imaginari col·lectiu. Tanma­teix, hi ha un seguit de contradiccions i interessos entorn de la innovació i l’escola que no sempre són explícits i que han de ser revelats. Per fer-ho possible, el primer pas és defugir la simplificació.Les paradoxes de la innovació educativa fa una contribució necessària a la innovació, des del coneixement i l’anàlisi rigorós, amb una visió inter­nacional i amb la intenció d’enriquir tant el seu debat i la seva compren­sió com la seva relació amb la millora de la pràctica educativa.Aquest llibre interessarà per força els docents que innoven a les au­les, els responsables de les polítiques educatives i els investigadors i ex­perts compromesos en l’acció educativa. I sobretot aquells que, sense voler defugir la complexitat, es fan preguntes sobre el com i el què de l’educació i l’escola avui, amb l’objectiu de fer extensiu a tothom el dret a l’educació i afavorir les oportunitats d’aprenentatge de tots i cadas­cun dels alumnes.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les Paradoxes De La Innovació Educativa

Les paradoxes de la innovacio educativa. , Aa.Vv., 24,00€. ... Envíos en 24-48h a domicilio o recoge en nuestra librería De Cuento (MADRID) .

Les paradoxes de la innovació educativa | Anna Forés ...

Juan Manuel Lopera nacido y criado en Medellín durante 23 años, nos cuenta como a pesar de que la violencia de su barrio le arrebato la vida a varios familia...

LIBROS RELACIONADOS

Dietas Para Combatir La Psoriasis.pdf

El Caballero De Olmedo ; El Perro Del Hortelano.pdf

Gestión De Conflictos.pdf

La Historia De Los Mundiales De Futbol: Hechos, Anecdotas Y Estad Isticas De La Copa Del Mundo.pdf

Buen Provecho.pdf

El Nacimiento De Un Producto.pdf

Arena Roja (Premio Manolete 2005).pdf

Toy Story (Los Clasicos Disney).pdf

Días De Menta Y Canela.pdf

Sangre De Amor Correspondido.pdf

Patto's. Diez Años De Arte. 1988-1998.pdf

Antologia De La Sexualidad Humana (Vol. 1).pdf

Un Cami Memorable - Nicholas Sparks - En Catalan.pdf

Entre El Orinoco Y El Amazonas.pdf