Ferrocarrils De La Generalitat, 150 Anys D’historia PDF

ISBN
9788415232445
FECHA
2013
AUTOR(A)
Antoni Gras
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ferrocarrils De La Generalitat, 150 Anys D’historia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,82 MB
El libro Ferrocarrils De La Generalitat, 150 Anys D’historia en formato PDF. El libro Ferrocarrils De La Generalitat, 150 Anys D’historia en formato MOBI. El libro Ferrocarrils De La Generalitat, 150 Anys D’historia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Gras. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Ferrocarrils De La Generalitat, 150 Anys D’historia Image
DESCRIPCIÓN
Amb motiu del 150e aniversari de la inauguració del tren deBarcelona a Sarria (1863-2013), Antoni Gras presenta la historia de les diverses companyies ferroviaries que avui formen part de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a través d'un recull qrafic excel·lent amb més de 300 fotografies d'arxiu. I és que, des de mitjan segle XIX, locomotores, cotxes i vagons s'estenen pel territori catala, i teixeixen una xarxa ferroviaria que connecta centres poblacionals propers i lIunyans.Aquest Ilibre ressenya totes les línies que FGC explota en I'actualitat: la línia Barcelona-Valles, la línia Llobregat-Anoia, lalínia l.leida-Ia Pobla de Segur i els ferrocarrils i les explotacions de muntanya -els cremalleres de Montserrat i de Núria. Historia grafica d'un viatge. 150 anys de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya és una obra de referencia per a totes les persones aficionades al món del ferrocarril.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Sarrià - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ...

Ferrocarrils de la Generalitat 150 anys, libro de Antoni Gras. Editorial: Efados. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre cómo usted utiliza nuestro sitio ...

FGC: 40 anys d'història i innovació - Ara.cat

La col·laboració amb una entitat com Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya aporta solidesa i sobretot experiència en l'àmbit de la mobilitat pública. FGC porta molts anys treballant amb usuaris que habitualment no es mouen amb vehicle privat i que per tant necessiten trobar alternatives que s'adaptin a les seves necessitats.

LIBROS RELACIONADOS

Cuidados De Enfermeria Infantil.pdf

Galería De Imágenes.pdf

Los Saberes Alquímicos: Diccionario De Pensadores, Símbolos Y Principios.pdf

Homenaje.pdf

Menorca (Guia Total).pdf

Bruno Bettelheim. Psicoanálisis Y Autismo.pdf

Figures Of Speech Or Figures Of Thought.pdf

Moisés Y La Religión Monoteísta..pdf

El Quijote ( Apócrifo ).pdf

Kama-sutra Lesbico.pdf

Nana Nº 15.pdf