Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) PDF

ISBN
9788497346016
FECHA
2007
AUTOR(A)
Josep Maria Figueres
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,33 MB
Descubre el libro de Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) con inmaswan.es. Lea el PDF de Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) y otros libros de Josep Maria Figueres.
Inmaswan.es Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) Image
DESCRIPCIÓN
L’entrevista és el gènere periodístic més directe i atractiu pel lector, essent molt fàcil de llegir pel dinamisme que comporta i pel combat que s’estableix entre el periodista que vol saber i l’entrevistat que només vol dir una part o una visió. I de la lluita en surt un diàleg. Ara, de la mà de Josep M. Figueres, que ha recuperat les cròniques del periodisme de la Guerra Civil, ens acostem al període més dramàtic del segle XX mitjançant la veu dels personatges més interessants del món en armes. Se’ns presenten polítics i homes representatius que contesten en diverses entrevistes, pràcticament totes les qui donaren al llarg del conflicte. Així s’apleguen les de Josep Tarradellas, Frederica Montseny, Lluís Companys, Hilari Salvadó, Andreu Nin, Jaume Miratvilles, Joan Peiró, Joan Comorera, Pau Casals, Pere Bosch i Gimpera, Joan Casanovas i Carles Pi i Sunyer en un treball de recuperació periodística i històrica que esdevé un viatge en el temps en un original aplec de les cent entrevistes aparegudes en la premsa de la guerra civil a Catalunya.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Edición del viernes, 25 diciembre 1987, página 43 ...

Entrevista a la guerra. 100 converses: de Lluís Companys a Pau Casals (1936-1939), Barcelona: L'Esfera Francesc Foguet i Miquel M. Gibert, Josep Maria de Sagarra escriu a Josep Tarradellas publicanes i populars antifeixistes, I'home de la unitat, que aconseguí —fins als Fets

PDF ddd.uab.cat

Biografia Joventut i etapa a l'exèrcit. Fill de Joan Macià i Artigas i Maria Llussà Segarra, va néixer un 21 de setembre de 1859 a la Rambla de Sant Josep de Vilanova i la Geltrú. Francesc Macià va ser el segon de set fills i va passar la seva infantesa a Vilanova. El seu pare es dedicava al comerç de l'oli de les Borges Blanques, negoci que va gestionar fins al 1881, un any abans de morir.

LIBROS RELACIONADOS

Arte Y Popularidad.pdf

Breve Historia De La Publicidad.pdf

El Reto De Las Galaxias 10: Planeta Hechizado.pdf

Cahiers Du Cinema España Nº 5.pdf

Gaudi: Casa Batllo, Casa Mila.pdf

25 Carrers Per Gaudir Barcelona (Pack Regal).pdf

Uno De Los De Venancio.pdf

Aprendiendo A Componer (Incluye Cd-rom).pdf

León Felipe Para Niños.pdf

Las Grosellas Y Otros Relatos.pdf

Com Ens Hem De Comportar De Vacances.pdf

Necesito Dormir.pdf

Lecciones De Cirugia.pdf

Coneixement Del Medi 6. Menorca. Ed 2013 Islas Baleares Catala.pdf

Manual Para Documentar Sistemas De Calidad.pdf

Iglesias Rupestres De Malaga.pdf

Condesa De Segur.pdf

Todos Los Cuentos I: Antologia Universal Del Relato Corto.pdf

Comentarios Al Programa Socialista.pdf