Dietari De 1973 PDF

ISBN
9788429759136
FECHA
2007
AUTOR(A)
Josep Maria Castellet
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dietari De 1973.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,94 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Dietari De 1973 en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Dietari De 1973 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dietari De 1973 en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Dietari De 1973 Image
DESCRIPCIÓN
Com a exercici preparatori per afrontar l’elaboració de l’assaig Josep Pla o la raó narrativa (1978), el 1973 Josep M. Castellet va decidir portar un dietari. Entre l’11 de febrer i el 13 de juliol d’aquell any va deixar constància escrita dels fets que conformaren el seu dia a dia: les reunions i trobades amb escriptors, periodistes i polítics, les cròniques de diversos viatges, les copes amb els amics... són el punt de partida que dóna lloc a múltiples reflexions i opinions sobre diverses figures i aspectes de la vida social, cultural o política dels darrers anys de la Dictadura: Foix, Pla, Picasso, la universitat, la censura, la difícil lluita personal per intentar viure amb una certa normalitat en l’opressiu ambient de la repressió franquista... Recuperat d’una capsa de cartró on havia quedat oblidat durant trenta-cinc anys, i enriquit amb unes pertinents notes explicatives actuals, Dietari de 1973 obre una finestra al món més íntim de l’autor, alhora que aporta una visió original i sincera d’una època.Escrit dos anys i escaig abans de la mort del general Franco, aquest dietari, segons l’autor, “no pretén més que donar testimoni d’unes vivències personals de tipus cultural i polític envoltades i distorsionades per les agòniques, però encara cruels, cuades d’un règim que ja feia temps que es resistia a desaparèixer.”

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dietari de 1973 (El Balancí): Amazon.es: Josep Maria ...

Scopri Dietari de 1973 di Castellet, Josep Maria: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon.

Dietari de 1973 :: Libelista

DIETARI DE 1973, JOSEP MARIA CASTELLET, 9,99€. Com a exercici preparatori per afrontar l'elaboració de l'assaig Josep Pla o la raó narrativa (1978), el 1973 Jos...

LIBROS RELACIONADOS

La Consultoria De Empresas. Guia Para La Profesion (3ª Ed.).pdf

Ciencias Sociales: Sociedad Y Cultura Contemporaneas (2ª Ed.).pdf

Pétalos Al Viento.pdf

Guerra No - Robert Hinde Y Joseph Rotblat.pdf

Retaules De Pols I Altres Narracions.pdf

La Luz Entre Nosotros: Historias Desde El Cielo: Lecciones Para La Vida.pdf

El Biógrafo Amanuense.pdf

Las Cartas De Horacio Y Su Bruja Estrafalaria (Las Aventuras De H Oracio Y Agata Maga).pdf

Cómo Elaborar Un Plan De Empresa.pdf

Granada Insolita O Todo Es Posible En Granada.pdf

La Filosofia Helenistica.pdf

Las Horribles Y Maravillosas Razones De Por Que Corro Largas Distancias.pdf

Infecciones De Las Vias Aereas Respiratorias Y Del Parenquima Pul Monar.pdf

Manual Universitario De Creación Corporal Escénica.pdf

Ina.pdf