Exit Educatiu A Catalunya: Indicadors Dels Sistemes Educatius L Estat De L Educacio A Catalunya -Anuari 2011 PDF
ISBN
9788485557981
FECHA
2012
AUTOR(A)
Bernat Albaiges, Gerard Ferrer-esteban
NOMBRE DEL ARCHIVO
Exit Educatiu A Catalunya: Indicadors Dels Sistemes Educatius L Estat De L Educacio A Catalunya -Anuari 2011.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,25 MB
El libro Exit Educatiu A Catalunya: Indicadors Dels Sistemes Educatius L Estat De L Educacio A Catalunya -Anuari 2011 en formato PDF. El libro Exit Educatiu A Catalunya: Indicadors Dels Sistemes Educatius L Estat De L Educacio A Catalunya -Anuari 2011 en formato MOBI. El libro Exit Educatiu A Catalunya: Indicadors Dels Sistemes Educatius L Estat De L Educacio A Catalunya -Anuari 2011 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bernat Albaiges, Gerard Ferrer-esteban. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
DESCRIPCIÓN
Anàlisi dels principals indicadors que ens ajuden a comprendre la situació de l'educació al nostre país, tant des d'una perspectiva evolutiva com comparada amb la resta de comunitats autònomes i països europeus. L'estructura d'indicadors se centra en aspectes del sistema educatiu formal i també revisa, fins on ho ha permès la disponibilitat de dades, aspectes relacionats amb altres sistemes educatius informals i no formals (lleure, família, treball, etc.). L'objectiu principal de l'estudi és comprendre fins a quin punt Catalunya compta amb un model d'èxit educatiu, i quines són les seves fortaleses i debilitats principals.
Llei d'Educació (Llei 12/2009, del 10 de juliol ...
Sistemes educatius arreu del món dilluns, 2 de setembre de 2013. Resultats del sistema educatiu espanyol a nivell internacional (II) Anàlisi dels resultats internacionals. Resultats internacionals dels sistemes educatius tenint en compte els següents factors: ...
Sant Martí 15 •Donar suport a l'elaboració de plans d'atenció a la diversitat dels centres educatius i consolidar l'oferta dels tallers per a la diversificació curricular per a l'alumnat d'ESO, com a mesura per evitar l'abandonament prematur de l'alumnat amb més dificultats.