La Caixa Dels Desitjos PDF

ISBN
9788429763096
FECHA
2009
AUTOR(A)
Gunter Grass
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Caixa Dels Desitjos.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,73 MB
Descubre el libro de La Caixa Dels Desitjos con inmaswan.es. Lea el PDF de La Caixa Dels Desitjos en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Caixa Dels Desitjos y otros libros de Gunter Grass.
Inmaswan.es La Caixa Dels Desitjos Image
DESCRIPCIÓN
“Hi havia una vegada un pare que, en veure que ja s’havia fet vell,va convocar un cop i un altre els seus fills i les seves filles... Ara estan asseguts al voltant d’una taula i començaran tot d’una a parlar”. Günter Grass . Com ja va fer a Tot pelant la ceba, Günter Grass se situa de nou en la narrativa autobiogràfica per recrear alguns episodis de la seva vida íntima i familiar entre els anys seixanta i noranta del segle passat. Amb una gran versatilitat literària, l’autor alemany introdueix la veu dels seus vuit fills; els quals, reunits a taula, oferiran els seus records d’infantesa sense callar res. A partir d’aquest cor infantil es recreen diferents moments de la vida privada de l’escriptor, vinculats a una antiga màquina de fotografiar defectuosa que va sobreviure els bombardejos de la Segona Guerra Mundial. L’aparell no només pot captar la realitat, sinó que també pot mostrar el passat i el futur, o les imatges desitjades pels fills. Amb La caixa dels desitjos, Günter Grass ha escrit una novel•la de família, una autobiografia fantàstica que situa la seva narrativa en una nova perspectiva, totalment inesperada i desconeguda fins avui.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La panera dels tresors - Ara.cat

Informació sobre la botiga. Chela Collection, Maria Aurèlia Campmany, 12 bajos - 08860 Castelldefels (Barcelona) Telefoneu-nos ara: +34 936 363 766 Adreça electrònica: [email protected]

La caixa dels desitjos

This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

LIBROS RELACIONADOS

Como Implantar Un Sistema De Control De Gestion En La Practica.pdf

Comportamiento Animal.pdf

El Plaer De Dormir: Descansar Be Per Viure Millor.pdf

El Regreso De Los Malditos.pdf

Nathan Never 29. Vida Artificial.pdf

De Viaje A Marte.pdf

El Poder De La Intuición.pdf

La Teranyina : Un Estiu Maleït (Premi Sant Jordi 1983).pdf

(Pe) Ositos Para Punto Y Ganchillo.pdf

Stickerbook Uno Y Muchos.pdf

Los Unidos.pdf

Naruto Catala Nº15/72 (Edt).pdf

La Palabra De Dios En Mi Vida (T. Vi): Santoral, Julio-diciembre.pdf

El Día De La Creación.pdf

Serguiev Possad.pdf

Herramientas Para Vigilantes: Area Tecnico-profesional.pdf