L America Tranquil PDF

ISBN
9788429754117
FECHA
2004
AUTOR(A)
Graham Greene
NOMBRE DEL ARCHIVO
L America Tranquil.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,31 MB
Descubre el libro de L America Tranquil con inmaswan.es. Lea el PDF de L America Tranquil en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L America Tranquil y otros libros de Graham Greene.
Inmaswan.es L America Tranquil Image
DESCRIPCIÓN
En plena guerra dIndoxina, es produeix lassassinat dAlden Pyle, un enviat nord-americà que va arribar a Saigon el 1952 amb la missió danalitzar la situado del país. Thomas Fowler, el narrador de la historia, es corresponsal del London Times,i des de fa un temps conviu amb Phuong, una noia vietmanita, exòtica i misteriosa. Fowler i Pyle han compartit projectes i shan fet bons amics. Pyle, però, ha comès lerror de sentir-se atret per Phuong...La tècnica de Graham Greene per mantenir viu linterès del lector té en aquesta novel·la una gran eficàcia des de les primeres pàgines. Considerada una sàtira dels Estats Units per posar en evidència els defectes dels nord-americans que,segons Greene, són els culpables dels errors comesos en nom de la civilització occidental, Lamericà tranquilva ser duta alcinema el 1958 per Joseph L. Mankiewicz i, recentment, Phillip Noyce nha fet una nova versió amb Michael Caine i Brendan Fraser com a protagonistes.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

ésAdir > Filmoteca: pel·lícules > L'americà tranquil

L'americà tranquil (a l'anglès original The Quiet American) era la primera adaptació al cinema de la novel·la homònima de Graham Greene, estrenada el 1958.Aquesta pel·lícula ha estat doblada al català. La pel·lícula, dirigida per Joseph L. Mankiewicz i protagonitzada per Audie Murphy, Michael Redgrave, i Giorgia Moll, va ser ben rebuda per la crítica, tot i no ser un èxit de ...

Torna 'L'americà tranquil' (Guillem Frontera)

Scopri L America tranquil di Graham Greene: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon.

LIBROS RELACIONADOS

Proyeccion, Identificacion: Identificacion Proyectiva.pdf

El Trabajo En España: Empleo Y Salarios.pdf

El Exodo Rural En Asturias.pdf

Atrapa La Vida.pdf

Manual Practico Para Toma De Decisiones En Hematologia Neonatal.pdf

Gotas De Rocio.pdf

Jocdoc: Els Oficis.pdf

La Gran Aventura..pdf

Actividades Estrategicas De Enseñanza Y Aprendizaje.pdf

Gestión De La Clientela.pdf