Llibre Per Contar I Comptar PDF

ISBN
9788496788220
FECHA
2007
AUTOR(A)
Pep Bruno
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre Per Contar I Comptar.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,47 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre Per Contar I Comptar en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Llibre Per Contar I Comptar en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre Per Contar I Comptar en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Llibre Per Contar I Comptar Image
DESCRIPCIÓN
Hi ha moltes maneres de comptar. Es poden comptar els núvols ajagut damunt l’herba, es poden comptar les formigues que surten d’un formiguer a la vora d’un amic, es poden comptar les roselles del camp mentre passeges... o es pot contar un conte alhora que es compten els personatges que el protagonitzen... Però, en arribar al número dotze, surt la lluna, envia tothom a dormir, i comença el compte enrere! Aquest àlbum ens proposa un joc de comptes i contes divertit. I comptant per contar, comptem números i contem una història. És aleshores un conte comptat i contat? I si a més comptem les síl·labes per fer versos, ja són tres els comptes, i si contem el que diuen les il·lustracions és...el conte que no acaba mai, o millor, el conte i el compte que no acaben mai. Una història creada per Pep Bruno i pensada para ser llegida i narrada en veu alta, que es construeix a mesura que entren i surten els personatges, una història de sumar i restar amb una dotzena de personatges, una aventura d’anada i tornada. Aquest àlbum ens ofereix una història amb múltiples possibilitats i més d’una lectura. I si a tot això li sumem (un altre cop els comptes!) unes il·lustracions on la Mariona Cabassa té cura de cada detall, el resultat és una història bellament il·lustrada , amb un text divertit, rimat i, sobre tot, apte per ser contat. Text: Pep Bruno Il·lustradora: Mariona Cabassa Traducció: Ariadna Martín

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Coronacontes, Un Guineu, un llibre (de por) per comptar ...

Un llibre per aprendre a comptar. Un gori·la, dos orangutans, tres ximpanzés… i tu. Aprèn a comptar mentre gaudeixes del fantàstic món dels primats amb aquest àlbum il·lustrat. Anthony Browne. Per adquirir aquest llibre visita la nostra secció de llibres a fundaciomonashop.org.

Un goril·la. Un llibre per aprendre a comptar by ...

"Sabem que sempre podem comptar amb tu". Els verbs contar i comptar tenen un funcionament paral·lel a conte i compte. Si ens referim a 'explicar', fem servir contar. En la resta de casos ('calcular', 'determinar un nombre', 'tenir per segur l'ajut d'algú', etc.), fem servir comptar.

LIBROS RELACIONADOS

On Line Communications Software - Ruth Ashley - En Ingles.pdf

Justicia.pdf

Historia De Las Civilizaciones.pdf

Las Delicias.pdf

Estimada Filla - Marianne Fredriksson - En Catalan.pdf

Quadern Llengua Catalana 18 Cicle Superior Competencies Basiques N.pdf

Vida Con El Lama.pdf

Abcd De Hla.pdf

Mes Enlla Del Be I Del Mal.pdf

Cazadores De Humanos.pdf

Comentarios A La Ley Del Impuesto Sobre La Renta De Las Personas Fisicas Y A La Ley Del Impuesto Sobre El Patrimonio: Homenaje A Luis Mateo Rodriguez.pdf

Discursos Dis Con/cordantes: Modos Y Formas De Comunicacion Y Con Vivencia.pdf

Lichtenstein Posters.pdf

Cartografia Historica Dels Paisos Catalans.pdf

La Guerra Civil A França El 1871.pdf

Psicopedagogía De La Educación Motriz En La Adolescencia.pdf